Piept de pui, dezosat, clasa A, întreg, congelat sau refrigerat, neinjectat, fara os, fara piele, intact din punct de vedere al prezentarii, rezultat din îndepartarea sternului, claviculei, coastelor si a partii cartilaginoase a sternului.
Ficat de pui ambalat la tavita.Ficat de pui, clasa A, intact din punct de vedere al prezentarii, curat, fara nicun fel de corpuri straine, fara mirosuri straine. Prezinta o conformatie b...
Piept de pui, dezosat, clasa A, întreg, congelat sau refrigerat, neinjectat, fara os, fara piele, intact din punct de vedere al prezentarii, rezultat din îndepartarea sternului, claviculei, coastelor si a partii cartilaginoase a sternului.
Ficat de pui ambalat la tavita.Ficat de pui, clasa A, intact din punct de vedere al prezentarii, curat, fara nicun fel de corpuri straine, fara mirosuri straine. Prezinta o conformatie buna si este consistent, bine dezvoltat.