Piept de pui, dezosat, clasa A, întreg, congelat sau refrigerat, neinjectat, fara os, fara piele, intact din punct de vedere al prezentarii, rezultat din îndepartarea sternului, claviculei, coastelor si a partii cartilaginoase a sternului. Fara resturi de continut intestinal sau impuritati mecanice.
Pulpe dezosate. Produs refrigerat sau congelat romanesc, clasa A. Reprezintă masa musculară obţinută în urma secţionării tran...
Piept de pui, dezosat, clasa A, întreg, congelat sau refrigerat, neinjectat, fara os, fara piele, intact din punct de vedere al prezentarii, rezultat din îndepartarea sternului, claviculei, coastelor si a partii cartilaginoase a sternului. Fara resturi de continut intestinal sau impuritati mecanice.
Pulpe dezosate. Produs refrigerat sau congelat romanesc, clasa A. Reprezintă masa musculară obţinută în urma secţionării transversale la nivelul articulaţiilor coxo-femurale si femuro-tibiala din pulpa intreaga, dupa indepartarea femurului. Ambalat în tavita de polistiren.