Piept de pui, dezosat, clasa A, întreg, congelat sau refrigerat, neinjectat, fara os, fara piele, intact din punct de vedere al prezentarii, rezultat din îndepartarea sternului, claviculei, coastelor si a partii cartilaginoase a sternului. Fara resturi de continut intestinal sau impuritati mecanice
Ficat de pui ambalat la tavita.Ficat de pui, clasa A, intact din punct de vedere al prezentarii, curat, fara nicun fel de corpu...
Piept de pui, dezosat, clasa A, întreg, congelat sau refrigerat, neinjectat, fara os, fara piele, intact din punct de vedere al prezentarii, rezultat din îndepartarea sternului, claviculei, coastelor si a partii cartilaginoase a sternului. Fara resturi de continut intestinal sau impuritati mecanice
Ficat de pui ambalat la tavita.Ficat de pui, clasa A, intact din punct de vedere al prezentarii, curat, fara nicun fel de corpuri straine, fara mirosuri straine.