Piept de pui, dezosat, clasa A, întreg, congelat sau refrigerat, neinjectat, fara os, fara piele, intact din punct de vedere al prezentarii, rezultat din îndepartarea sternului, claviculei, coastelor si a partii cartilaginoase a sternului. Fara resturi de continut intestinal sau impuritati mecanice. Prezinta o conformatie buna, este consistent, bine dezvoltat, lat, lung si carnos. Ambalat la tavita. Ficat de pui, clasa A, c...
Piept de pui, dezosat, clasa A, întreg, congelat sau refrigerat, neinjectat, fara os, fara piele, intact din punct de vedere al prezentarii, rezultat din îndepartarea sternului, claviculei, coastelor si a partii cartilaginoase a sternului. Fara resturi de continut intestinal sau impuritati mecanice. Prezinta o conformatie buna, este consistent, bine dezvoltat, lat, lung si carnos. Ambalat la tavita. Ficat de pui, clasa A, congelat sau refrigerat, intact din punct de vedere al prezentarii, curat, fara nicun fel de corpuri straine, fara mirosuri straine. Prezinta o conformatie buna si este consistent, bine dezvoltat. Ambalat in pungi de polietilena, inchise cu clema metalica, de aproximativ 0.5 kg