Carnati oltenesti Acest produs face parte din categoria preparatelor din carne, produse din carne dublu afumate si uscate, carnati cu structura. Produsul sa se prezinte sub forma unor bucati cilindrice cu diametru de 26-28 mm, obtinute prin umplerea si rasucirea membranelor in siraguri, ambalate in vid, la pachete de 200 - 250 gr. Nu se va utiliza carne separata mecanic, emulsie de soric, organe si amidon sau amidonuri modi...
Carnati oltenesti Acest produs face parte din categoria preparatelor din carne, produse din carne dublu afumate si uscate, carnati cu structura. Produsul sa se prezinte sub forma unor bucati cilindrice cu diametru de 26-28 mm, obtinute prin umplerea si rasucirea membranelor in siraguri, ambalate in vid, la pachete de 200 - 250 gr. Nu se va utiliza carne separata mecanic, emulsie de soric, organe si amidon sau amidonuri modificate.
Acest produs face parte din categoria preparate din carne, produse uscate afumate, specialitati. Aspect in sectiune: straturi de carne de culoare rosie spre roz, alternate cu slanina de culoare alba, fara cartilagii si flaxuri tari. Procentul de grasime sa fie max. 25%. Bucati presate din piept de porc, fara os-straturi de carne alternand cu straturi de slanina, fara mazga. Colorant natural. Culoare brun-roscata,fara pete de mucegai. Sare maxim 4%.
Etichetarea produselor va fi conform Hotărârii Guvernului nr.106/2002, actualizata in 2018, ce reglementează modul de etichetare a alimentelor livrate consumatorilor:
A.Elemente de identificare a produsului: denumirea produsului sau a mărcii de fabrică; denumire importatorului; calitatea produsului; numarul standardului de fabricaţie sau a normei tehnice; data fabricaţiei sau termenul de valabilitate; cantitatea ambalată.
Termen valabilitate minim 15 zile.
Livrările se vor face în baza contractelor/comenzilor eşalonat, între orele 7,00-10,00.