Carnat porc afumat 250 gr. ambalat in vid
Carnati porc afumat, ambalat la 250gr.; continut: carne de porc min. 65%, sorici, proteina vegetala din soia, condimente; produs afumat si fiert; compozitie omogena compact, grasimi maxim 23%, fara flaxuri sau goluri de aer, fara corpuri straine, fara fragmente de os, aglomerari de grasime sau condimente, fara gust si miros strain, sa nu prezinte semne de alterare, la taiere trebuie...
Carnat porc afumat 250 gr. ambalat in vid
Carnati porc afumat, ambalat la 250gr.; continut: carne de porc min. 65%, sorici, proteina vegetala din soia, condimente; produs afumat si fiert; compozitie omogena compact, grasimi maxim 23%, fara flaxuri sau goluri de aer, fara corpuri straine, fara fragmente de os, aglomerari de grasime sau condimente, fara gust si miros strain, sa nu prezinte semne de alterare, la taiere trebuie sa se pastreze integritatea feliei; aspect exterior: curat, nelipicios, fara mucegai sau corpuri straine, de forma unor bucati cilindrice obtinute prin umplerea membranelor.
Termen de valabilitate de la data receptiei : minim 20 zile; acestea sunt ambalate in atmosfera protectoare ce asigura mentinerea calitatii. Daca nu sunt desfacute, produsele se pastreaza in siguranta in frigider, in limita termenului de valabilitate specificat pe ambalaj.
Conform H.G. nr 106/2002 privind etichetarea alimentelor cu modificări şi completări, toate produsele vor fi ambalate şi etichetate cu indicaţii privind: Denumirea produsului-sortiment; Modul de păstrare; Compoziţie; Data de fabricaţie; Termen de valabilitate; Denumirea, marca şi adresa societăţii producătoare; În cazul produselor din import să fie înscrise numele şi sediul importatorului sau al distribuitorului înregistrat în România; Menţiune care să permită identificarea lotului; Cantitatea netă ptr.produsul preambalat; Data durabilităţii minimale.