Domeniul de pregătire profesională: TURISM ŞI ALIMENTAŢIE Auxiliarul CALITATEA ÎN TURISM ŞI ALIMENTAŢIE, autori Tănţica PETRE, Gabriela IORDACHE, pentru clasa a IX-a este realizatîn conformitate cu programa aprobată prin OMENCSnr. 4457/05.07.2016 şi se adresează elevilor şi profesorilor de liceu, filieră tehnologică, şi de învăţământ profesional, cu specializări în domeniul de pregătire profesională TURISM ŞI ALIMENTAŢIE, d...
Domeniul de pregătire profesională: TURISM ŞI ALIMENTAŢIE Auxiliarul CALITATEA ÎN TURISM ŞI ALIMENTAŢIE, autori Tănţica PETRE, Gabriela IORDACHE, pentru clasa a IX-a este realizatîn conformitate cu programa aprobată prin OMENCSnr. 4457/05.07.2016 şi se adresează elevilor şi profesorilor de liceu, filieră tehnologică, şi de învăţământ profesional, cu specializări în domeniul de pregătire profesională TURISM ŞI ALIMENTAŢIE, dar şi celor care doresc să se instruiască. Auxiliarul este structurat în şapte capitole, după cum urmează: CAPITOLUL 1 Calitatea produselor şi a serviciilor CAPITOLUL 2 Valoarea nutritivă a produselor alimentare CAPITOLUL 3 Caracteristicile organoleptice ale grupelor de mărfuri alimentare CAPITOLUL 4 Verificarea calităţii produselor şi a serviciilor CAPITOLUL 5 Marcarea, etichetarea şi ambalarea produselor CAPITOLUL 6 Respectarea drepturilor consumatorilor conform legislaţiei în vigoare CAPITOLUL 7 Standardizarea produselor şi a serviciilor Pentru fixarea şi evaluarea cunoştinţelor dobândite au fost prevăzute exerciţii diverse şi teste de evaluare, profesorul putând să le utilizeze în activităţile de predare/învăţare, recapitulare, evaluare iniţială sau finală