Domeniul de pregătire profesională: TURISM ŞI ALIMENTAŢIE
Auxiliarul CALITATEA ÎN TURISM ŞI ALIMENTAŢIE, autori Constanţa BRUMAR, Viorica-Bella DORIN, Mariana MANOLE, Nicoleta NEGOIANU, pentru clasa a IX-a este realizat în conformitate cu programa aprobată prin OMENCS nr. 4457/05.07.2016 şi se adresează elevilor şi profesorilor de liceu, filieră tehnologică, şi de învăţământ profesional, cu specializări în domeniul de ...
Domeniul de pregătire profesională: TURISM ŞI ALIMENTAŢIE
Auxiliarul CALITATEA ÎN TURISM ŞI ALIMENTAŢIE, autori Constanţa BRUMAR, Viorica-Bella DORIN, Mariana MANOLE, Nicoleta NEGOIANU, pentru clasa a IX-a este realizat în conformitate cu programa aprobată prin OMENCS nr. 4457/05.07.2016 şi se adresează elevilor şi profesorilor de liceu, filieră tehnologică, şi de învăţământ profesional, cu specializări în domeniul de pregătire profesională TURISM ŞI ALIMENTAŢIE, dar şi celor care doresc să se instruiască.
Modulul Calitatea în turism şi alimentaţie a primit avizul MEN 3530/04.04.2018, în cadrul volumului TURISM ŞI ALIMENTAŢIE.
Auxiliarul este structurat în şapte capitole, după cum urmează:
CAPITOLUL 1 Calitatea produselor şi a serviciilor
CAPITOLUL 2 Valoarea nutritivă a produselor alimentare
CAPITOLUL 3 Caracteristicile organoleptice ale grupelor de mărfuri alimentare
CAPITOLUL 4 Verificarea calităţii produselor şi a serviciilor
CAPITOLUL 5 Marcarea, etichetarea şi ambalarea produselor
CAPITOLUL 6 Respectarea drepturilor consumatorilor conform legislaţiei în vigoare
CAPITOLUL 7 Standardizarea produselor şi a serviciilor
Pentru fixarea şi evaluarea cunoştinţelor dobândite au fost prevăzute fişe de lucru şi teste de evaluare, profesorul putând să le utilizeze în activităţile de predare/învăţare, recapitulare, evaluare iniţială sau finală.