Feedback
I.D.: 44168462

CALITATEA ÎN TURISM ŞI ALIMENTAŢIE

Data publicarii
08.10.19 Exista 229.421 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
22110000-4
Pretul estimativ:
180,90 RON - 180,90 RON
 
 
Locul realizarii:
Constanţa
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
Domeniul de pregătire profesională: TURISM ŞI ALIMENTAŢIE Auxiliarul CALITATEA ÎN TURISM ŞI ALIMENTAŢIE, autori Constanţa BRUMAR, Viorica-Bella DORIN, Mariana MANOLE, Nicoleta NEGOIANU, pentru clasa a IX-a este realizat în conformitate cu programa aprobată prin OMENCS nr. 4457/05.07.2016 şi se adresează elevilor şi profesorilor de liceu, filieră tehnologică, şi de învăţământ profesional, cu specializări în domeniul de pregă...
Domeniul de pregătire profesională: TURISM ŞI ALIMENTAŢIE Auxiliarul CALITATEA ÎN TURISM ŞI ALIMENTAŢIE, autori Constanţa BRUMAR, Viorica-Bella DORIN, Mariana MANOLE, Nicoleta NEGOIANU, pentru clasa a IX-a este realizat în conformitate cu programa aprobată prin OMENCS nr. 4457/05.07.2016 şi se adresează elevilor şi profesorilor de liceu, filieră tehnologică, şi de învăţământ profesional, cu specializări în domeniul de pregătire profesională TURISM ŞI ALIMENTAŢIE, dar şi celor care doresc să se instruiască. Modulul Calitatea în turism şi alimentaţie a primit avizul MEN 3530/04.04.2018, în cadrul volumului TURISM ŞI ALIMENTAŢIE. Auxiliarul este structurat în şapte capitole, după cum urmează: CAPITOLUL 1 Calitatea produselor şi a serviciilor CAPITOLUL 2 Valoarea nutritivă a produselor alimentare CAPITOLUL 3 Caracteristicile organoleptice ale grupelor de mărfuri alimentare CAPITOLUL 4 Verificarea calităţii produselor şi a serviciilor CAPITOLUL 5 Marcarea, etichetarea şi ambalarea produselor CAPITOLUL 6 Respectarea drepturilor consumatorilor conform legislaţiei în vigoare CAPITOLUL 7 Standardizarea produselor şi a serviciilor Pentru fixarea şi evaluarea cunoştinţelor dobândite au fost prevăzute fişe de lucru şi teste de evaluare, profesorul putând să le utilizeze în activităţile de predare/învăţare, recapitulare, evaluare iniţială sau finală.
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu