CAŞCAVAL: Aspect exterior neted, fara cute sau goluri, culoare de la alba la galbena deschis, consistenta usor elastica,la rupere se desface in fisii, miros placut caracteristic brinzeturilor oparite, gust placut.Termen de garantie 180 de zile.
Lapte de vaca pasteurizat, grasime 1,8%. Ambalat in pungi de polietilena destinate produselor alimentare de 1 kg. Este etichetat si marcat cu datele de fabricatie si valabilitate. ...
CAŞCAVAL: Aspect exterior neted, fara cute sau goluri, culoare de la alba la galbena deschis, consistenta usor elastica,la rupere se desface in fisii, miros placut caracteristic brinzeturilor oparite, gust placut.Termen de garantie 180 de zile.
Lapte de vaca pasteurizat, grasime 1,8%. Ambalat in pungi de polietilena destinate produselor alimentare de 1 kg. Este etichetat si marcat cu datele de fabricatie si valabilitate. Valabilitate minim 5 zile din momentul productiei.
LAPTE BĂTUT: Obtinut din lapte de vaca prin fermentare, consistenta omogena, fluida, fara aglomerari, are culoarea alba pana la alb galbuie uniforma, gust si miros placut, slab acrisor, fara gust si miros strain. Ambalat in sticle de plastic de 0,900 kg. Este etichetat si marcat. Termen de garantie 10 zile de la fabricatie.
SMÂNTÂNĂ: Produs obtinut din lapte de vaca prin fermentare.Consistenta omogena,fluida,fara aglomerari, culoare alba-galbuie, uniforma, gust si miros placut aromat,, slab acrisor, fara gust si miros strain, grasime 32%.Ambalata in cutii de 5-10 kg.Termen de garantie 8 zile din momentul producerii.