Feedback
I.D.: 58222298

Bulion lauril sulfat de sodiu dublu concentrat - flacon x 250ml

Data publicarii
23.06.21 Exista 67.497 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
24931250-6
Pretul estimativ:
116,90 RON - 116,90 RON
 
 
Locul realizarii:
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
BULION LAURIL SULFAT DE SODIU (LAURYL TRYPTOSE BROTH) 1.Compozitie: Triptoza 20 g/l Lactoza 5 g/l Clorura de sodium 5 g/l Fosfat dipotasic 2.75 g/l Fosfat monopotasic 2.75 g/l Lauril sulfat de sodium 0.1 g/l pH = 6.8 ± 0,2f 2.Prezentare : Flacon de 500 g cu mediu atomizat sau gata preparate la 1/250ml sau 1/800 ml. 3.Principiu si interpretare: Mediul este selectiv pentru bacteriile coliforme din apã si alimente. Spo...
BULION LAURIL SULFAT DE SODIU (LAURYL TRYPTOSE BROTH) 1.Compozitie: Triptoza 20 g/l Lactoza 5 g/l Clorura de sodium 5 g/l Fosfat dipotasic 2.75 g/l Fosfat monopotasic 2.75 g/l Lauril sulfat de sodium 0.1 g/l pH = 6.8 ± 0,2f 2.Prezentare : Flacon de 500 g cu mediu atomizat sau gata preparate la 1/250ml sau 1/800 ml. 3.Principiu si interpretare: Mediul este selectiv pentru bacteriile coliforme din apã si alimente. Sporii aerobi sunt complet inhibati. Triptoza este un nutrient esential prin aportul în azot si carbon. Fosfatii au rol in tamponarea sistemului, iar clorura de sodiu mentine echilibrul osmotic al mediului. Laurilsulfatul de sodiu inhibã dezvoltarea microorganismelor, altele decât coliformii. Pentru un inocul de 1 ml sau mai mic, se utilizeazã mediul simplu conc., iar pentru unul de peste 10 ml, mediul dublu conc. Tuburile inoculate sunt incubate la 370C, timp de 24-48h. Din fiecare tub care prezintã fermentatie primarã, se inoculeazã alte 2 tuburi cu mediu, care se incubeazã la 370C si respectiv 440C, timp de 24h. Dacã tuburile incubate la 440C prezintã fermentatie, se realizeazã testul indol prin adãugare de reactiv Kovacs. Un test pozitiv indicã prezenta E.coli. Dacã nu apare fermentatie dupã 24h, atunci fermentatia primarã este datoratã altor microorganisme decât E.coli. 4.Recomandari de pastrare: Flacoanele cu mediu se pastreaza la temperaturi sub 30 °C. 5.Valabilitate: 5 ani, in limita termenului inscris pe eticheta si in conditii COMANDA FERMA!!!!
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu