- Bulion demi Fraser - mediu COMPLET. Aspectul mediului deshidratat sa fie: pulbere galbuie, omogena, neaglutinata. Aspectul mediului preparat sa fie: lichid chihlimbariu galben, cu nuanta albastruie. Compozitia pt. 1 L de mediu final sa fie: peptona de carne (tesut animal digerat peptic) 5.0 g, triptona (cazeina digerata peptic) 5.0 g, extract de carne 5.0 g, extract de drojdii 5.0 g, clorura de sodiu 20.0 g, fosfat disod...
- Bulion demi Fraser - mediu COMPLET. Aspectul mediului deshidratat sa fie: pulbere galbuie, omogena, neaglutinata. Aspectul mediului preparat sa fie: lichid chihlimbariu galben, cu nuanta albastruie. Compozitia pt. 1 L de mediu final sa fie: peptona de carne (tesut animal digerat peptic) 5.0 g, triptona (cazeina digerata peptic) 5.0 g, extract de carne 5.0 g, extract de drojdii 5.0 g, clorura de sodiu 20.0 g, fosfat disodic dihidrat 12.0 g, fosfat monopotasic 1.35 g, esculina 1.0 g, clorura de litiu 3.0 g, sare de sodiu a acidului nalidixic 0.02 g. Producatorul sa fie certificat ISO 9001. Lotul care va fi livrat, sa fie insotit de certificat de calitate / conformitate de la producator, iar testarea calitatii acestuia sa fie facuta conform cerintelor din ISO 11133/2014. Obligatoriu, mediul de baza va fi ofertat impreuna cu supliment demi-Fraser (Compozitia necesara pt. 100 ml mediu final sa fie: acriflavina hidroclorica 1.25 mg, citrat de fier (III) si amoniu 0.05 g.), luandu-se in considerare doar ofertele complete. Alegerea celei mai bune oferte din punct de vedere financiar, care satisface cerintele tehnice, va avea la baza pretul cel mai mic / ml mediu final gata de utilizat si nu pretul / g mediu deshidratat. Obligatoriu oferta financiara va precxiza si cantitatea in litri care se poate prepara dintr-un flacon de mediu deshidratat.Oferta tehnica sa contina si fisa tehnica a produsului.
Valabilitatea mediului deshidratat sa fie minim 1 an de la data furnizarii.