Cascaval 45% grasime,ambalat prin vidare, calupuri a 1,20 - 2,50 Kg.(conform dorintei beneficiarului), substante proteice min. 22 %, S.U. min. 56 %, sare max. 3,5 %, valoare energetica min. 300 cal./ 100 gr. Garantie 60 zile in cazul depozitarii la temperaturi cuprinse inte 2..8 grade C..Transportul se face cu mijloace de transport frigorifice, autorizate sanitar-veterinar.Fiecare transport va fi insotit de declaratia de co...
Cascaval 45% grasime,ambalat prin vidare, calupuri a 1,20 - 2,50 Kg.(conform dorintei beneficiarului), substante proteice min. 22 %, S.U. min. 56 %, sare max. 3,5 %, valoare energetica min. 300 cal./ 100 gr. Garantie 60 zile in cazul depozitarii la temperaturi cuprinse inte 2..8 grade C..Transportul se face cu mijloace de transport frigorifice, autorizate sanitar-veterinar.Fiecare transport va fi insotit de declaratia de conformitate pentru produs. Societatea certificata ISO si HACCP; Branza topita, la cutii a 140 gr., triunghiuri a 17,5 gr.ambalate individual in folie aluminiu, natur, 40% grasime,garantie 120 zile in cazul depozitarii la temperaturi cuprinse inte 2..8 grade C.. Transportul se face cu mijloace de transport frigorifice, autorizate sanitar-veterinar.Fiecare transport va fi insotit de declaratia de conformitate pentru produs. Societatea certificata ISO si HCCP; e prepara din lapte de vaca integral sau standardizat, pasteurizat, coagulat cu cheag prin adaugare de culuturi lactice specifice, conservat prin sarare cu clorura de sodiu max. 2% grasime 42%. Produsul este o branza moale, proaspata, se prezinta sub forma de calupuri conservate in saramura'; Branza proaspata din lapte de vaca, 27% grasime, ambalata la pungi a 5-10 Kg. si lazi PVC pt. transport.Proprietati fizice si chimice: Grasime in S.U. min.27%, apa max. 70 %, aciditate grade Thorner max. 189, temp la livrare max 8oC. zer max. 5 %, proteine min 15 gr/100 ml. produs,glucide min. 10 gr/100 ml. produs,