Branza dulce de vaca cu smantana, ambalat in cutie de 150-250 g/buc; branza obtinuta din lapte degresat, pasteurizat, grasime raportata la substanta uscata max. 5%, fara scurgere de zer, proaspata, cu gust placut, de fermentatie lactica, fara gust miros strain
Branza topita, 30% grasime, pasta curata, omogena de culoare alb galbuie, miros si gust placut, potrivit de sarat, fara miros si gust strain; ambalate la tub 100-125...
Branza dulce de vaca cu smantana, ambalat in cutie de 150-250 g/buc; branza obtinuta din lapte degresat, pasteurizat, grasime raportata la substanta uscata max. 5%, fara scurgere de zer, proaspata, cu gust placut, de fermentatie lactica, fara gust miros strain
Branza topita, 30% grasime, pasta curata, omogena de culoare alb galbuie, miros si gust placut, potrivit de sarat, fara miros si gust strain; ambalate la tub 100-125 gr; conditii de pastrare 2-80C;
Branza topita cu sunca, 30% grasime, pasta curata, omogena de culoare alb galbuie, miros si gust placut, potrivit de sarat, fara miros si gust strain; ambalate la tub 100-125 gr; conditii de pastrare 2-80C;
Etichetarea produselor va fi conform Hotărârii Guvernului nr.106/2002, actualizata in 2018, ce reglementează modul de etichetare a alimentelor livrate consumatorilor:
A.Elemente de identificare a produsului: denumirea produsului sau a mărcii de fabrică; denumire importatorului; calitatea produsului; numarul standardului de fabricaţie sau a normei tehnice; data fabricaţiei sau termenul de valabilitate; cantitatea ambalată.
B.Elemente de informare a consumatorilor: compoziţia chimcă a produsului; condiţii de păstrare; indicaţii de utilizare; condiţii de intreţinere.
Livrările se vor face în baza contractelor/comenzilor eşalonat, între orele 7,00-10,00.