Branza dulce de vaca, ambalata etans; obtinuta din lapte degresat, pasteurizat, grasime raportata la substanta uscata max. 5%, fara scurgere de zer, proaspata, cu gust placut, de fermentatie lactica, fara gust miros strain (de mucegai, de afumat, de drojdii, acru, amar), fara adausuri de substante grase de alta natura decat grasimile din lapte, de coloranti sau de conservanti sau substante amidonoase; conditii de pastrare 2...
Branza dulce de vaca, ambalata etans; obtinuta din lapte degresat, pasteurizat, grasime raportata la substanta uscata max. 5%, fara scurgere de zer, proaspata, cu gust placut, de fermentatie lactica, fara gust miros strain (de mucegai, de afumat, de drojdii, acru, amar), fara adausuri de substante grase de alta natura decat grasimile din lapte, de coloranti sau de conservanti sau substante amidonoase; conditii de pastrare 2-80C, termen valabilitate, conform datelor inscriptionate pe ambalaj.
Telemea de vaca maturata, consistenta uniforma, suprafata curata, usor sarata ; min 30% grasimi in substanta uscata; min 55% apa, miros si gust placut specific branzei din lapte de vaca, de culoare alba cu nuanta galbuie, fara gust si miros strain (de amar, de iod, de chimicale, metalic, de fermentatie straina), conditii de pastrare 2-80C;
Termen valabilitate, conform datelor inscriptionate pe ambalaj.
Etichetarea produselor va fi conform Hotărârii Guvernului nr.106/2002, actualizata in 2018, ce reglementează modul de etichetare a alimentelor livrate consumatorilor:
A.Elemente de identificare a produsului: denumirea produsului sau a mărcii de fabrică; denumire importatorului; calitatea produsului; numarul standardului de fabricaţie sau a normei tehnice; data fabricaţiei sau termenul de valabilitate; cantitatea ambalată.
B.Elemente de informare a consumatorilor: compoziţia chimcă a produsului; condiţii de păstrare; indicaţii de utilizare; condiţii de intreţinere.