Branza topita crema,
- În cadrul fiecarui tip se pot fabrica, pe baza de norme tehnice, diverse sortimente cu sau fara adaosuri.
- Proprietati organoleptice:
• aspect exterior: suprafata neteda, lucioasa, fara coaja, fara mucegai
• aspect interior: pasta curata, fina, omogena, fara gauri de fermentare, fara gauri de aer, fara cristale de saruri, fara corpuri straine;
• culoare: de la alb – galbui la galben;
• consisten?a: ...
Branza topita crema,
- În cadrul fiecarui tip se pot fabrica, pe baza de norme tehnice, diverse sortimente cu sau fara adaosuri.
- Proprietati organoleptice:
• aspect exterior: suprafata neteda, lucioasa, fara coaja, fara mucegai
• aspect interior: pasta curata, fina, omogena, fara gauri de fermentare, fara gauri de aer, fara cristale de saruri, fara corpuri straine;
• culoare: de la alb – galbui la galben;
• consisten?a: moale, de crema onctuoasa, pâna la usor tare si elastica;
• miros si gust: placut, caracteristic, potrivit de sarat, fara cristale de saruri;
- Ambalata sub forma de triunghiuri ambalate individual, în cutii de carton cu câte 8 triunghiuri/cutie cu greutate de 140 g/cutie.