Branza cu samanata 150-250gr. (Tip Fagaras)Branza dulce de vaca cu smantana, ambalat in cutie de 150-250 g/buc; branza obtinuta din lapte degresat, pasteurizat, grasime raportata la substanta uscata max. 5%, fara scurgere de zer, proaspata, cu gust placut, de fermentatie lactica, fara gust miros strain (de mucegai, de afumat, de drojdii, acru, amar), fara adausuri de substante grase de alta natura decat grasimile din lapte,...
Branza cu samanata 150-250gr. (Tip Fagaras)Branza dulce de vaca cu smantana, ambalat in cutie de 150-250 g/buc; branza obtinuta din lapte degresat, pasteurizat, grasime raportata la substanta uscata max. 5%, fara scurgere de zer, proaspata, cu gust placut, de fermentatie lactica, fara gust miros strain (de mucegai, de afumat, de drojdii, acru, amar), fara adausuri de substante grase de alta natura decat grasimile din lapte, de coloranti sau de conservanti sau substante amidonoase, impreuna cu smantana pasteurizata obtinuta din lapte de vaca; conditii de pastrare 2-80C;
Branza topita, la tub, 100-125 gr. Branza topita, 30% grasime, pasta curata, omogena de culoare alb galbuie, miros si gust placut, potrivit de sarat, fara miros si gust strain; ambalate la tub 100-125 gr; conditii de pastrare 2-80C;
Branza topita cu smantana, 30% grasime, pasta curata, omogena de culoare alb galbuie, miros si gust placut, potrivit de sarat, fara miros si gust strain; ambalate la tub 100-125 gr; conditii de pastrare 2-80C
Branza topita cu sunca, 30% grasime, pasta curata, omogena de culoare alb galbuie, miros si gust placut, potrivit de sarat, fara miros si gust strain; ambalate la tub 100-125 gr; conditii de pastrare 2-80C;
Etichetarea produselor va fi conform Hotărârii Guvernului nr.106/2002, actualizata in 2018, ce reglementează modul de etichetare a alimentelor livrate consumatorilor:
Livrările se vor face în baza contractelor/comenzilor eşalonat, între orele 7,00-10,00.