produs natural ;Pasta omogena, curata, fara scurgere de zer, pasta fiind, moale, untoasa, cremoasa, nesfaramicioasa, de culoare albala alb-galbuie, uniforma in toata masa, cu gust placut, de fermentatis lactica fara miros strain ( acru, amar, de mucegai, de afumat, de drojdii);
Conform H.G. nr 106/2002 privind etichetarea alimentelor cu modificări şi completări, toate produsele vor fi ambulate şi etichetate cu indicaţii pr...
produs natural ;Pasta omogena, curata, fara scurgere de zer, pasta fiind, moale, untoasa, cremoasa, nesfaramicioasa, de culoare albala alb-galbuie, uniforma in toata masa, cu gust placut, de fermentatis lactica fara miros strain ( acru, amar, de mucegai, de afumat, de drojdii);
Conform H.G. nr 106/2002 privind etichetarea alimentelor cu modificări şi completări, toate produsele vor fi ambulate şi etichetate cu indicaţii privind: Denumirea produsului-sortiment; Modul de păstrare; Compoziţie; Data de fabricaţie; Termen de valabilitate; Denumirea, marca şi adresa societăţii producătoare; În cazul produselor din import să fie înscrise numele şi sediul importatorului sau al distribuitorului înregistrat în România; Menţiune care să permită identificarea lotului; Cantitatea netă ptr.produsul preambalat; Data durabilităţii minimale.