1. BRANZA TOPITA Cerinte organoleptice: Aspectul exterior: invelisul exterior al ambalajului curat, uniform, fara fisuri, cu suprafata curata, eticheta vizibil imprimata cu toate elementele de identificare, aplicata corespunzator pe fiecare unitate de produs
2. Branza burduf - batoane 300 gr/bucata. Materiile prime si auxiliare folosite la fabricarea produsului corespund documentelor tehnice normative ale produselor respect...
1. BRANZA TOPITA Cerinte organoleptice: Aspectul exterior: invelisul exterior al ambalajului curat, uniform, fara fisuri, cu suprafata curata, eticheta vizibil imprimata cu toate elementele de identificare, aplicata corespunzator pe fiecare unitate de produs
2. Branza burduf - batoane 300 gr/bucata. Materiile prime si auxiliare folosite la fabricarea produsului corespund documentelor tehnice normative ale produselor respective si dispozitiilor legale sanitare si sanitar-veterinare in vigoare. Forma: ambalat la batoane. Produs sanatos, salubru, obtinut din amestecarea casului gras din lapte de vaca cu casul din lapte de oaie, corespunzator pentru consum uman, preparat din materii prime sanatoase, fabricat si ambalat in conditii de igiena impuse de reglementarile specifice.
3. UNT DE MASA, PACHETE 200 GRAME Untul este obtinut prin prelucrarea industriala a smanatanii pasteurizate din lapte de vaca, tipul de masa avand un continut de grasime de 65%. Masa onctuloasa, compacta , omogena , nesfaramicioasa.
4. SMANTANA 20 % GRASIME - OBTINUTA DIN LAPTE DE VACA - CULOARE ALBA DE LAPTE, UNIFORMA SI OMOGENA CU MIROS SI GUST PLACUT, CARACTERISTIC. - AMBALAJ: GALETI 5-10 KG
5. BRANZA DULCE DE VACA MIN.5% GRASIME
6.Lapte pasteurizat pentru consum cu o grasime de 1,8% ,ambalat la punga de 1 litru Aspect: lichid omogen ,lipsit de impuritati vizibile si de sediment Consistenta: fluida Gust si miros: placut, dulceag, caracteristic laptelui, cu un usor gust de fiert