Proprietati organoleptice - amestec de legume radacinoase taiate bucati uniforme (taietei), in solutie de sare. - morcov taieteii 60 % - patrunjel taietei 25% - telina taieteii 15 % - Culoarea caracteristica modului de preparare a legumelor respective. - Gust si miros placut,caracteristic, fara gust de amar, iute, ranced, , sau alt gust si miros strain. - Consistenta de legume fragede, bine fierte, dar neterciuite - Corpuri...
Proprietati organoleptice - amestec de legume radacinoase taiate bucati uniforme (taietei), in solutie de sare. - morcov taieteii 60 % - patrunjel taietei 25% - telina taieteii 15 % - Culoarea caracteristica modului de preparare a legumelor respective. - Gust si miros placut,caracteristic, fara gust de amar, iute, ranced, , sau alt gust si miros strain. - Consistenta de legume fragede, bine fierte, dar neterciuite - Corpuri straine nu se admit Proprietati fizice si chimice - continut de legume raportate la masa neta minim 60-70% - concentratia de clorura de sodiu in lichid 0,8-1,5 % - staniu max.100mg pe kg. de produs - plumb lipsa - fara conservanti chimici Proprietati microbiologice Conservele de radacinoase, dupa incubare, la termostat nu trebuie sa prezinte modificari exterioare, bombaj sau scurgeri de continut.