BRÂNZĂ. Se obtine din lapte de vaca, proaspata, fara adaosuri de substante grase de alta natura decat grasimile din lapte.
CAŞCAVAL. Aspect exterior neted, fara cute sau goluri, culoare de la alba la galbena deschis, consistenta usor elastica,la rupere se desface in fisii, miros placut caracteristic brinzeturilor oparite, gust placut.
LAPTE CONSUM. Lapte de vaca pasteurizat, grasime 1,8%. Ambalat in pungi de polietilena de...
BRÂNZĂ. Se obtine din lapte de vaca, proaspata, fara adaosuri de substante grase de alta natura decat grasimile din lapte.
CAŞCAVAL. Aspect exterior neted, fara cute sau goluri, culoare de la alba la galbena deschis, consistenta usor elastica,la rupere se desface in fisii, miros placut caracteristic brinzeturilor oparite, gust placut.
LAPTE CONSUM. Lapte de vaca pasteurizat, grasime 1,8%. Ambalat in pungi de polietilena destinate produselor alimentare de 1 kg. Este etichetat si marcat cu datele de fabricatie si valabilitate.
TELEMEA. Bucati intregi,cu suprafata curata,consistenta uniforma,miros si gust placut specific branzei maturate din lapte de vaca.
SMÂNTÂNĂ. Produs obtinut din lapte de vaca prin fermentare.Consistenta omogena,fluida,fara aglomerari, culoare alba-galbuie, uniforma, gust si miros placut aromat,, slab acrisor, fara gust si miros strain, grasime 32%.