Brânză telemea (din lapte de vacă grăsime raportată la substanţă uscată min 42%) în cantitate de 490,00 kg: obţinută din lapte de vaca, prin coagulare, folosindu-se cheag, culturi de bacterii lactice termofile specifice, clorura de calciu, produsul finit fiind conservat in saramură; aspect exterior: bucăţi întregi, cu suprafaţa curată, se admit urme de sedilă / Nu se admit bucăţi cu suprafaţă înmuiată, mucilaginoasă, înroşi...
Brânză telemea (din lapte de vacă grăsime raportată la substanţă uscată min 42%) în cantitate de 490,00 kg: obţinută din lapte de vaca, prin coagulare, folosindu-se cheag, culturi de bacterii lactice termofile specifice, clorura de calciu, produsul finit fiind conservat in saramură; aspect exterior: bucăţi întregi, cu suprafaţa curată, se admit urme de sedilă / Nu se admit bucăţi cu suprafaţă înmuiată, mucilaginoasă, înroşită, îngălbenită sau cu urme de impurităţi; aspect în secţiune: pastă curată, uniformă, cu rare goluri de presare si ochiuri de fermentaţie lactica, în secţiune prezintă aspect de porţelan. Nu se admite pastă neomogenă, cu impurităţi, roşcată, galbenă sau cu mucegai şi nici aspect buretos; culoare: albă până la albă cu nuanţă gălbuie, uniformă in toată masa; consistenţă: masa compactă, legată, consistenşă potrivit de tare, uniformă, se rupe uşor fără a se sfărâma / Nu se admite consistenţă cretoasă/ cauciucoasă. gust si miros: placut, specific brânzei maturate din lapte de vacă, slab acrişor si uşor sărat / Nu se admit gusturi şi mirosuri străine, de amar, de iod, de furaj, de fermentaţie străină ( de ex: butirică), de chimicale, metalic etc..; ambalare: produsul se va livra ambalat în găleţi de PVC captusite cu saci de polietilena, calupurile de branza fiind acoperite cu saramura; Produsul va fi insotit de factura fiscala si declaratie/certificat de conformitate, calitate si garantie. Produsele neconforme se returneaza