Apa minerala naturala carbogazoasa – 26.448 litri (13.224 pet a 2 litri) Proprietati organoleptice - aspect ambalaj - curat, nedeformat, etichetat cu toate elementele de identificare - aspectul continutului - lichid limpede, la turnarea în pahar trebuie sa degaje dioxid de carbon - culoare – incolora - miros si gust – placut, fara miros si gust strain. Proprietati fizico-chimice - dioxid de carbon, mg/l, min. 2500 Marcarea ...
Apa minerala naturala carbogazoasa – 26.448 litri (13.224 pet a 2 litri) Proprietati organoleptice - aspect ambalaj - curat, nedeformat, etichetat cu toate elementele de identificare - aspectul continutului - lichid limpede, la turnarea în pahar trebuie sa degaje dioxid de carbon - culoare – incolora - miros si gust – placut, fara miros si gust strain. Proprietati fizico-chimice - dioxid de carbon, mg/l, min. 2500 Marcarea - ambalajele se marcheaza prin imprimare sau etichetare cu minimum urmatoarele mentiuni: - denumirea produsului trebuie sa fie „apa minerala naturala” cu completarile urmatoare: natural carbogazoasa, îmbogatita în dioxid de carbon din aceeasi sursa, carbogazificata (prin îmbogatire sau prin adaugare de dioxid de carbon alimentar, necarbogazoasa, decarbogazificata (partial sau total); - compozitia chimica, precizându-se constitientii caracteristici si tipul (slab mineralizata, puternic mineralizata, calcica, sodica, magneziana etc. ); - continut net; - nume si adresa (amplasarea si denumirea sursei, precum si numele si adresa celui care o îmbuteliaza ); - identificarea lotului; - data îmbutelierii - termenul de valabilitate; - conditii de pastrare.