Componenţa Ansamblului de Containere: Numărul de containere: Specificarea numărului şi dimensiunilor containerelor utilizate (de exemplu, 2 containere de 6m x 2,5m sau alte configuraţii). Configuraţie şi dispunere: Modul de alăturare şi compartimentare a containerelor pentru a forma spaţiul de bucătărie. 2. Caracteristici Structurale: Materiale de construcţie: Tipul materialelor folosite pentru pereţi, acoperiş şi podea (de...
Componenţa Ansamblului de Containere: Numărul de containere: Specificarea numărului şi dimensiunilor containerelor utilizate (de exemplu, 2 containere de 6m x 2,5m sau alte configuraţii). Configuraţie şi dispunere: Modul de alăturare şi compartimentare a containerelor pentru a forma spaţiul de bucătărie. 2. Caracteristici Structurale: Materiale de construcţie: Tipul materialelor folosite pentru pereţi, acoperiş şi podea (de obicei, panouri sandwich izolate, oţel galvanizat, etc.). Izolaţie: Detalii despre tipul de izolaţie termică şi fonică utilizată, grosimea panourilor, rezistenţa la foc. Ferestre şi uşi: Număr, dimensiune şi tip (ferestre din PVC cu geam termopan, uşi metalice sau din PVC). 3. Amenajări Interioare: Finisaje interioare: Tipul de pardoseală (linoleum, gresie), pereţi interiori (vopsea lavabilă, faianţă) şi plafon. Compartimentare: Descrierea compartimentării interioare pentru diverse zone (zonă de gătit, spălare, depozitare). Instalaţii electrice: Prize, iluminat (LED sau fluorescent), panou electric, prize pentru echipamente specifice de bucătărie. Instalaţii sanitare: Chiuvetă, robinete, sistem de alimentare cu apă şi canalizare, eventual boiler pentru apă caldă. 4. Dotări Tehnice Incluse: Ventilaţie şi aer condiţionat: Sisteme de ventilaţie pentru eliminarea aburilor şi mirosurilor, aer condiţionat pentru confort termic. Echipamente opţionale: Echipamente specifice de bucătărie (plite, cuptoare, hote, frigidere), dacă sunt incluse sau trebuie achiziţionat