APA UZATA - HOTEL RESTAURANT GALMA Consum biochimc de oxigen (CBO5) Consum Chimic de Oxigen (CCO-Cr), spectrofotometric Determinare amoniu, prin spectrometrie discreta Azot Total, CFA pH electrochimic Fosfor total, spectrometrie ICP-OES Determinarea concentratiei de detergenti/Determinarea indicelui de substante active la albastru de metilen(MBAS), CFA Reziduu filtrabil prin gravimetrie Determinarea substantelor extractibil...
APA UZATA - HOTEL RESTAURANT GALMA Consum biochimc de oxigen (CBO5) Consum Chimic de Oxigen (CCO-Cr), spectrofotometric Determinare amoniu, prin spectrometrie discreta Azot Total, CFA pH electrochimic Fosfor total, spectrometrie ICP-OES Determinarea concentratiei de detergenti/Determinarea indicelui de substante active la albastru de metilen(MBAS), CFA Reziduu filtrabil prin gravimetrie Determinarea substantelor extractibile cu solventi. Metoda gravimetrica Materii totale in suspensie prin gravimetrie Determinarea Clorului Liber si a Clorului Total (Cl2), prin spectrofotometrie EMISII (GAZE DE ARDERE) - HOTEL RESTAURANT GALMA Gaze de ardere (CO, CO2, NOx, SO2, O2), metoda automata Pulberi totale, gravimetric APA UZATA - CABANA DICHIU Consum biochimc de oxigen (CBO5) Determinarea Clorurilor, prin spectrometrie discreta Consum Chimic de Oxigen (CCO-Cr), spectrofotometric Determinare amoniu, prin spectrometrie discreta Azot Total, CFA pH electrochimic Fosfor total, spectrometrie ICP-OES Determinare Sulfat, prin spectrometrie discreta Determinarea concentratiei de detergenti/Determinarea indicelui de substante active la albastru de metilen(MBAS), CFA Reziduu filtrabil prin gravimetrie Determinarea substantelor extractibile cu solventi. Metoda gravimetrica Materii totale in suspensie prin gravimetrie Determinare Azotat, prin spectrometrie discreta EMISII (GAZE DE ARDERE) - CABANA DICHIU Gaze de ardere (CO, CO2, NOx, SO2, O2), metoda automata Determinarea concentratiei masice de Ca