Obiectul acordului cadru il reprezinta furnizarea de ALIMENTE pentru aprovizionarea cantinei - restaurant Moxa si a cantinei - restaurant Cihoschi. Prin intermediul cantinelor - restaurant Moxa si Cihoschi, Autoritatea Contractanta ofera studentilor sai, cat si personalului ce isi desfasoara activitatea in cadrul institutiei, posibilitatea de a avea acces Ia o masa diversificata, sanatoasa, cat si avantajoasa din pun...
Obiectul acordului cadru il reprezinta furnizarea de ALIMENTE pentru aprovizionarea cantinei - restaurant Moxa si a cantinei - restaurant Cihoschi. Prin intermediul cantinelor - restaurant Moxa si Cihoschi, Autoritatea Contractanta ofera studentilor sai, cat si personalului ce isi desfasoara activitatea in cadrul institutiei, posibilitatea de a avea acces Ia o masa diversificata, sanatoasa, cat si avantajoasa din punct de vedere al pretului. Astfel, pentru a putea indeplini aspectele mai sus mentionate, Autoritatea Contractanta trebuie sa beneficieze de un flux continuu de functionare, si anume, de 10 luni pe an, fapt ce genereaza necesitatea aprovizionarii permanente cu alimente de pe piata produselor alimentare.
Avand in vedere dispozitiile legale aplicabile in raport de necesitatile Autoritatii Contractante, de valoarea estimata si de intentia de atribuire a unui acord-cadru pentru o durata de 4 ani pentru atribuirea contractului de furnizare alimente, procedura aplicabila este licitatia deschisa.
De asemenea, avand in vedere valoarea estimata a acordului - cadru, respectiv valoarea minima de 4.344.274,80 lei fara TVA si valoarea maxima a acordului cadrului este 6.113.721,60 lei fara TVA, determinate prin estimarea cantitatilor minime si maxime necesare, procedura aplicabila este determinata de licitatia deschisa.
Licitatia deschisa se va finaliza prin incheierea unui acord cadru de furnizare, cu zece loturi, cu maxim 3 operatori economici/ lot, pe o perioada de 48 luni, respectiv:
- LOT 1 - Produse de origine vegetala (legume si fructe) in stare naturala;
- LOT 2 - Produse de origine vegetala(legume) in stare congelata;
- LOT 3 - Produse de origine vegetala in stare transformata;
- LOT 4 - Produse de origine animala in stare naturala si derivate;
- LOT 5 - Peşte şi produse din peşte;
- LOT 6 - Lapte si produse din lapte;
- LOT 7 - Produse de morarit, panificatie si produse conexe;
- LOT 8 - Produse de panificatie;
- LOT 9 - Produse de patiserie si cofetarie;
- LOT 10 - Produse de băcănie - Diverse produse alimentare.
Cantitatile de produse care fac obiectul celor zece loturi, precum si specificatiile tehnice sunt descrise in caietele de sarcini;
Descrierea detaliata a caracteristicilor tehnice ale produselor si cantitatilor solicitate se regasesc in caietele de sarcini - parte a documentatiei tehnice.
Atribuirea contractelor subsecvente se va realiza cu respectarea elementelor / conditiilor prevazute in acordul-cadru, prin reluarea competitiei ori de cate ori va aparea necesitatea.