Feedback
I.D.: 94020574

Alimente

Data publicarii
01.03.24 Exista 254.566 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
15000000-8
Pretul estimativ:
4.807.740,00 RON - 5.632.236,00 RON
862.320,00 RON - 1.000.560,00 RON
1.161.384,00 RON - 1.480.740,00 RON
2.077.872,00 RON - 2.625.480,00 RON
3.898.032,00 RON - 4.885.368,00 RON
838.800,00 RON - 958.800,00 RON
 
 
Locul realizarii:
Bucureşti
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
3. LACTATE, BRÂNZETURI (Secţia Olăneşti), LOT 3 - LACTATE, BRÂNZETURI3.1Branza proaspata de vaci3.2Branza telemea3.3Branza topita 280 gr3.4Cascaval3.5Iaurt dietetic 200 gr3.6Lapte proaspat 1 litru 3.5%3.7Sana3.8Smantana 200 gr 3.9Unt de masa 200 gr3.10 Unt de masa 10 gr3.11 CasCantitatile minime si maxime estimate pe durata intregului acord cadru se regasesc in Caietul de sarcini, secţiunea III din Documentatia...
3. LACTATE, BRÂNZETURI (Secţia Olăneşti), LOT 3 - LACTATE, BRÂNZETURI3.1Branza proaspata de vaci3.2Branza telemea3.3Branza topita 280 gr3.4Cascaval3.5Iaurt dietetic 200 gr3.6Lapte proaspat 1 litru 3.5%3.7Sana3.8Smantana 200 gr 3.9Unt de masa 200 gr3.10 Unt de masa 10 gr3.11 CasCantitatile minime si maxime estimate pe durata intregului acord cadru se regasesc in Caietul de sarcini, secţiunea III din Documentatia standardizata privind achizitia de Alimente.Cantitatile minime si maxime care ar putea face obiectul unui singur contract subsecvent se regasesc in Caietul de sarcini, secţiunea III din Documentatia standardizata privind achizitia de Alimente.. 6. LACTATE, BRÂNZETURI (Bucureşti), LOT 6 - LACTATE, BRÂNZETURI (Bucureşti)6.1Lapte proaspat 1 litru 3.5%6.2Iaurt 140 gr. - 2,8% grasime6.3.Caşcaval fără sare (dietetic) lightCantitatile minime si maxime estimate pe durata intregului acord cadru se regasesc in Caietul de sarcini, secţiunea III din Documentatia standardizata privind achizitia de Alimente.Cantitatile minime si maxime care ar putea face obiectul unui singur contract subsecvent se regasesc in Caietul de sarcini, secţiunea III din Documentatia standardizata privind achizitia de Alimente.. 2. FRUCTE, LEGUME PROASPETE, LEGUME CONSERVATE (Secţia Olăneşti), LOT 2 - FRUCTE, LEGUME PROASPETE, LEGUME CONSERVATE 2.1Ardei gras (extrasezon)2.2Ardei gras (sezon)2.3Cartofi (extrasezon)2.4Cartofi (sezon)2.5Castraveti (extrasezon)2.6Castraveti (sezon)2.7Ceapa (sezon)2.8Ceapa (extrasezon)2.9Ceapa verde2.10 Conopida (sezon)2.11 Conopida (extrasezon)2.12 Dovlecei (sezon)2.13 Dovlecei (extrasezon)2.14 Fasole verde (sezon)2.15 Fasole verde (extrasezon)2.16 Lamai (extrasezon)2.17 Lamai (sezon)2.18 Mere2.19 Morcovi (sezon)2.20 Morcovi (extrasezon)2.21 Portocale2.22 Rosii (sezon)2.23 Rosii (extrasezon)2.24 Salata verde (extrasezon)2.25 Salata verde (seszon)2.26 Sfecla rosie2.27 Telina2.28 Usturoi2.29 Usturoi verde2.30 Varza (sezon)2.31 Varza (extrasezon)2.32 Verdeata2.33 Vinete (extrasezon)2.34 Vinete (sezon)2.35 Castraveti in otet 4150 gr2.36 Ciuperci taiate 4150 gr2.37 Compot prune 720 gr2.38 Compot piersici 1700 gr2.39 Conserva ghiveci 720 gr2.40 Conserva peste in sos tomat 200 gr2.41 Dovlecei in apa 720 gr2.42 Fasole verde 720 gr2.43 Gem 20 gr2.44 Gem 370 gr2.45 Gogosari in otet 4140 gr2.46 Mazare 720 gr2.47 Mere rase pt placinta 4100 gr2.48 Morcovi in apa 720 gr2.49 Pasta tomate 2,5 kg2.50 Rosii in bullion 720 gr2.51 Spanac 720 gr2.52 Supa crema ciuperci 2 kg knorr2.53 Zarzavat ciorbe 720 gr2.54 Zacusca 720 grCantitatile minime si maxime estimate pe durata intregului acord cadru se regasesc in Caietul de sarcini, secţiunea III din Documentatia standardizata privind achizitia de Alimente.Cantitatile minime si maxime care ar putea face obiectul unui singur contract subsecvent se regasesc in Caietul de sarcini, secţiunea III din Documentatia standardizata privind achizitia de Alimente.. 1. BACANIE (Secţia Olăneşti), LOT 1 - BACANIE1.1Amidon alimentar 1 kg1.2Apa minerala 2 litri1.3Apa plata 2 l1.4Bicarbonat 0,40 g1.5Biscuiti pachet 100 gr1.6Bors magic 200 gr 1.7Branza vegetala (tofu) 300 gr1.8Boia ardei dulce 500 gr 1.9Cacao 500 gr 1.10 Cafea 1000 gr 1.11 Ceai 25 plic (menta, musetel, etc.)1.12 Cimbru 300 gr 1.13 Ciocolata cuvertura alba si neagra1.14 Condimente baza pentru mancare 25 gr tip Fuchs (pui, porc, sarmale, chiftele, cartofi, peste, vita, etc.)1.15 Delikat Knorr 500 gr1.16 Drojdie proaspata 500 gr1.17 Esenta de rom Dr.Oetker 38 ml1.18 Esente diferite (rom, vanilie) 25 ml1.19 Faina alba pentru cofetarie tip 000, 2 kg 1.20 Fidea/Taitei1.21 Foi dafin 10 gr1.22 Frisca lichida 1 litru1.23 Fulgi cartofi1.24 Gris1.25 Lapte praf1.26 Malai extra1.27 Margarina 500 gr1.28 Margarina foietaj 250 gr1.29 Masline1.30 Miez de nuca1.31 Mustar 280 gr1.32 Napolitane 100 gr1.33 Nuca cocos (200 gr)1,34 Orez 1 kg 1.35 Otet alimentar1.36 Oua1.37 Paste fainoase vrac (melci, penne, fundite, spirale, etc.)1.38 Paste fainoase vrac (spaghete, macaroane)1.39 Pate ficat 200 gr1.40 Pate vegetal 200 gr1.41 Piper boabe / macinat plic 500 gr 1.42 Rahat simplu1.43 Sare fina, 3 kg 1.44 Sare grunjoasa, 3 kg 1.45 Scortisoara macinata 250 gr1.46 Soia granule1.47 Soia snitel1.48 Stafide, 500 gr1.49 Ulei, 1 litru1.51 Zahar1.52 Zahar pudra 1000 gr 1.53 Zahar vanilinat 8 gr1.54 Zaharina - indulcitor - 1200 tableteCantitatile minime si maxime estimate pe durata intregului acord cadru se regasesc in Caietul de sarcini, secţiunea III din Documentatia standardizata privind achizitia de Alimente.Cantitatile minime si maxime care ar putea face obiectul unui singur contract subsecvent se regasesc in Caietul de sarcini, secţiunea III din Documentatia standardizata privind achizitia de Alimente.. 4. CARNE, PRODUSE DIN CARNE, MEZELURI (Secţia Olăneşti), LOT 4 - CARNE, PRODUSE DIN CARNE, MEZELURI4.1Burta vita4.2Carnati oltenesti4.3Carne miel4.4Carne pasare (Pui grill)4.5Cotlet porc fara os4.6Cremwursti polonezi4.7Cremwursti pui4.8Ficat pui4.9Macrou congelat4.10 Muschi de porc4.11 Muschi file afumat4.12 Muschi tiganesc4.13 Parizer4.14 Păstrăv eviscerat congelat4.15 Piept pui cu os4.16 Pulpa porc fara os4.17 Pulpa vita fara os4.18 Pulpe pui fara spate4.19 Salam vara4.20 Salam Victoria4.21 Salam Sasesc4.22 Sunca presata4.23 Trunchi de merluciu congelat4.24 KaiserCantitatile minime si maxime estimate pe durata intregului acord cadru se regasesc in Caietul de sarcini, secţiunea III din Documentatia standardizata privind achizitia de Alimente.Cantitatile minime si maxime care ar putea face obiectul unui singur contract subsecvent se regasesc in Caietul de sarcini, secţiunea III din Documentatia standardizata privind achizitia de Alimente.. 5. PAINE (Secţia Olăneşti), LOT 5 - PAINE5.1Paine alba cu sare feliata si ambalata 0,6005.2Paine graham feliata si ambalata 0,300 Cantitatile minime si maxime estimate pe durata intregului acord cadru se regasesc in Caietul de sarcini, secţiunea III din Documentatia standardizata privind achizitia de Alimente.Cantitatile minime si maxime care ar putea face obiectul unui singur contract subsecvent se regasesc in Caietul de sarcini, secţiunea III din Documentatia standardizata privind achizitia de Alimente..
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu