1 Lapte UHT a 1 L, grasime 3,5% ultrapasteurizat; litri = 500;
2 Branza topita bucati de diferite forme geometrice de max 17,5g, ambalate in folie de aluminiu si cutii din carton a 6-12 buc, grasime min 45%(8 buc/cutie); cutie = 350;
3 Paine tip TOAST diverse sortimente ambalata in folie de plastic (SR878/1996) 0,300 Kg/buc; buc. = 420;
4 Pate de ficat produs sterilizat, la fabricarea caruia nu se admite utilizarea carnii ...
1 Lapte UHT a 1 L, grasime 3,5% ultrapasteurizat; litri = 500;
2 Branza topita bucati de diferite forme geometrice de max 17,5g, ambalate in folie de aluminiu si cutii din carton a 6-12 buc, grasime min 45%(8 buc/cutie); cutie = 350;
3 Paine tip TOAST diverse sortimente ambalata in folie de plastic (SR878/1996) 0,300 Kg/buc; buc. = 420;
4 Pate de ficat produs sterilizat, la fabricarea caruia nu se admite utilizarea carnii separate mecanic, a amidonului sau amidonului modificat si a proteinei de origine vegetala, continut de ficat min 15%, umiditate max 74%, substante grase max 30%; buc. = 1400;
5 Apa minerala naturala a 2L provenita din surse autorizate (recunoscute de Agentia nationala pentru Resurse Minerale sau autoriatea competenta dintr-un stat membru UE); buc. / 2 L = 1600;
6 Zahar Cristal, umiditate max. 0.06%; - zaharoza raportata la substanta uscata min. 99,80%, in ambalaje de 4-5 gr; buc. (4-5gr.) = 3000;
7 Ceai natural, diverse sortimente de fructe. Se aprovizioneaza plicuri de 1,5g/plic; cutie = 70;
8 Lamai - se aprovezioneaza in ambalaje conventionale; Kg = 32;
9 Cafea instant (diferite sortimente ). Se aprovizioneaza plicuri de1.5gr. plic = 3000;