1. Paine alba 300 grame, feliata,ambalata.
2. SMANTANA 20 % GRASIME - OBTINUTA DIN LAPTE DE VACA - CULOARE ALBA DE LAPTE, UNIFORMA SI OMOGENA CU MIROS SI GUST PLACUT, CARACTERISTIC. - AMBALAJ: GALETI 1-10 KG
3. UNT DE MASA,PACHETE 200 GR. Untul este obtinut prin prelucrarea industriala a smanatanii pasteurizate din lapte de vaca, tipul de masa avand un continut de grasime de 65%. Masa onctuloasa, compacta , omogena , nesfar...
1. Paine alba 300 grame, feliata,ambalata.
2. SMANTANA 20 % GRASIME - OBTINUTA DIN LAPTE DE VACA - CULOARE ALBA DE LAPTE, UNIFORMA SI OMOGENA CU MIROS SI GUST PLACUT, CARACTERISTIC. - AMBALAJ: GALETI 1-10 KG
3. UNT DE MASA,PACHETE 200 GR. Untul este obtinut prin prelucrarea industriala a smanatanii pasteurizate din lapte de vaca, tipul de masa avand un continut de grasime de 65%. Masa onctuloasa, compacta , omogena , nesfaramicioasa. Culoare de la alb galbui pana la galben deschis, uniforma in toata masa, cu luciu. Ambalaj:Pachete 200 grame
4. TELEMEA NESARATA, VID- BUCATI 400 GRAME FARA ADAOSURI DE SUBSTANTE GRASE DE ALTA NATURA DECAT GRASIMILE DIN LAPTE, FARA CONSERVANTI SAU COLORANTI ; CULOARE: ALB PROTELAN, PANA LA ALB GALBUI, MIROS SI GUST PLACUT, CU AROMA CARACTERISTICA DE FERMENTATIE LACTICA ; AMBALAJ:VID- BUCATI 400 GRAME