1. Branza dulce de vaca fara daosuri,, substante grase de lata natura decat grasimele din lapte, fara conservanti, sau coloranti, este o pasta omogena , fina cremoasa , curata fara scurgere de zer are culoare alb galbuii , miros si guist placut , cu aroma caracteristica de fermentatie lactica , ambalata la cutii de 5-10 kg sau livrata vrac in caserole de plasticla 1 kg;
2. Branza topita: Cerinte organoleptice: Aspectul exte...
1. Branza dulce de vaca fara daosuri,, substante grase de lata natura decat grasimele din lapte, fara conservanti, sau coloranti, este o pasta omogena , fina cremoasa , curata fara scurgere de zer are culoare alb galbuii , miros si guist placut , cu aroma caracteristica de fermentatie lactica , ambalata la cutii de 5-10 kg sau livrata vrac in caserole de plasticla 1 kg;
2. Branza topita: Cerinte organoleptice: Aspectul exterior: invelisul exterior al ambalajului curat, uniform, fara fisuri, cu suprafata curata, eticheta vizibil imprimata cu toate elementele de identificare, aplicata corespunzator pe fiecare unitate de produs. Aspectul continutului: compozitie compacta, uniforma, fara aglomerari in compozitie. Culoare. Caracteristica produsului, alb – galbuie pana la pal, uniforma, cu luciu specific sau chiar mat. Gust si miros. Caracteristice produsului Cerinte fizico – chimice: Branza topita min.45% grasime, batoane 100 grame;
3.CASCAVAL: ARE LA EXTERIOR COAJA NETEDA, CURATA, DE CULOARE GALBUIE, UNIFORMA, FARA CRAPATURI, PETE SAU URME DE MUCEGAI ; -40% GR/SU ; -TERMEN DE VALABILITATE 6 LUNI LA 2-4 GRADE CELSIUS ; -ROTI VIDATE DE 1