1. SMANTANA 20 % GRASIME - OBTINUTA DIN LAPTE DE VACA - CULOARE ALBA DE LAPTE, UNIFORMA SI OMOGENA CU MIROS SI GUST PLACUT, CARACTERISTIC. - AMBALAJ: GALETI 1-10 KG.
2. CASCAVAL - bucati vidate 1-3 kg - OBTINUT DIN LAPTE DE VACA - LA EXTERIOR COAJA NETEDA, CURATA, DE CULOARE GALBUIE, UNIFORMA, FARA CRAPATURI, PETE SAU URME DE MUCEGAI ; - GRASIME RAPORTATA LA SUBSTANTA USCATA 40% ; - TERMEN DE VALABILITATE 6 LUNI LA 2-4 GR...
1. SMANTANA 20 % GRASIME - OBTINUTA DIN LAPTE DE VACA - CULOARE ALBA DE LAPTE, UNIFORMA SI OMOGENA CU MIROS SI GUST PLACUT, CARACTERISTIC. - AMBALAJ: GALETI 1-10 KG.
2. CASCAVAL - bucati vidate 1-3 kg - OBTINUT DIN LAPTE DE VACA - LA EXTERIOR COAJA NETEDA, CURATA, DE CULOARE GALBUIE, UNIFORMA, FARA CRAPATURI, PETE SAU URME DE MUCEGAI ; - GRASIME RAPORTATA LA SUBSTANTA USCATA 40% ; - TERMEN DE VALABILITATE 6 LUNI LA 2-4 GRADE CELSIUS
3. UNT DE MASA,PACHETE 200 GR. Untul este obtinut prin prelucrarea industriala a smanatanii pasteurizate din lapte de vaca, tipul de masa avand un continut de grasime de 65%. Masa onctuloasa, compacta , omogena , nesfaramicioasa. Culoare de la alb galbui pana la galben deschis, uniforma in toata masa, cu luciu. Ambalaj:Pachete 200 grame.
4. Lapte pasteurizat pentru consum cu o grasime de 1,8% ,ambalat la punga de 1 litru Aspect: lichid omogen ,lipsit de impuritati vizibile si de sediment Consistenta: fluida Gust si miros: placut, dulceag, caracteristic laptelui, cu un usor gust de fiert.