1. TARATA GRAU
2. SMANTANA 20 % GRASIME - OBTINUTA DIN LAPTE DE VACA - CULOARE ALBA DE LAPTE, UNIFORMA SI OMOGENA CU MIROS SI GUST PLACUT, CARACTERISTIC. - AMBALAJ: GALETI 5-10 KG.
3. UNT DE MASA,PACHETE 200 GR. Untul este obtinut prin prelucrarea industriala a smanatanii pasteurizate din lapte de vaca, tipul de masa avand un continut de grasime de 65%. Masa onctuloasa, compacta , omogena , nesfaramicioasa. Culoare de la al...
1. TARATA GRAU
2. SMANTANA 20 % GRASIME - OBTINUTA DIN LAPTE DE VACA - CULOARE ALBA DE LAPTE, UNIFORMA SI OMOGENA CU MIROS SI GUST PLACUT, CARACTERISTIC. - AMBALAJ: GALETI 5-10 KG.
3. UNT DE MASA,PACHETE 200 GR. Untul este obtinut prin prelucrarea industriala a smanatanii pasteurizate din lapte de vaca, tipul de masa avand un continut de grasime de 65%. Masa onctuloasa, compacta , omogena , nesfaramicioasa. Culoare de la alb galbui pana la galben deschis, uniforma in toata masa, cu luciu. Ambalaj:Pachete 200 grame
4.BRANZA DULCE DE VACA MIN.5% GRASIME Branza de vaci fara adaosuri de substante grase de alta natura decat grasimele din lapte, fara conservanti, sau coloranti, este o pasta omogena , fina cremoasa , curata fara scurgere de zer.Are culoare alb galbui , miros si gust placut , cu aroma caracteristica de fermentatie lactica , ambalata la cutii de 5-10 kg
5. Branza burduf - batoane 300 gr/bucata
6. Lapte pasteurizat pentru consum cu o grasime de 1,8% ,ambalat la punga de 1 litru Aspect: lichid omogen ,lipsit de impuritati vizibile si de sediment Consistenta: fluida Gust si miros: placut, dulceag, caracteristic laptelui, cu un usor gust de fier