1. SMANTANA 20 % GRASIME - OBTINUTA DIN LAPTE DE VACA - CULOARE ALBA DE LAPTE, UNIFORMA SI OMOGENA CU MIROS SI GUST PLACUT, CARACTERISTIC. - AMBALAJ: GALETI 1-10 KG
2. UNT DE MASA,PACHETE 200 GR. Untul este obtinut prin prelucrarea industriala a smanatanii pasteurizate din lapte de vaca, tipul de masa avand un continut de grasime de 65%. Masa onctuloasa, compacta , omogena , nesfaramicioasa. Culoare de la alb galbui pana la...
1. SMANTANA 20 % GRASIME - OBTINUTA DIN LAPTE DE VACA - CULOARE ALBA DE LAPTE, UNIFORMA SI OMOGENA CU MIROS SI GUST PLACUT, CARACTERISTIC. - AMBALAJ: GALETI 1-10 KG
2. UNT DE MASA,PACHETE 200 GR. Untul este obtinut prin prelucrarea industriala a smanatanii pasteurizate din lapte de vaca, tipul de masa avand un continut de grasime de 65%. Masa onctuloasa, compacta , omogena , nesfaramicioasa. Culoare de la alb galbui pana la galben deschis, uniforma in toata masa, cu luciu. Ambalaj:Pachete 200 grame.
3. OBTINUTA DIN LAPTE DE VACA, -FARA ADAOSURI DE SUBSTANTE GRASE DE ALTA NATURA DECAT GRASIMILE DIN LAPTE, FARA CONSERVANTI SAU COLORANTI ; CULOARE: ALB PROTELAN, PANA LA ALB GALBUI, MIROS SI GUST PLACUT, CU AROMA CARACTERISTICA DE FERMENTATIE LACTICA ; -TERMEN DE VALABILITATE 21 ZILE LA 2-4 GRADE CELSIUS ; -CUTII DE PLASTIC DE 5-10 KG.
4. CASCAVAL - bucati vidate 1-3 kg - OBTINUT DIN LAPTE DE VACA - LA EXTERIOR COAJA NETEDA, CURATA, DE CULOARE GALBUIE, UNIFORMA, FARA CRAPATURI, PETE SAU URME DE MUCEGAI ; - GRASIME RAPORTATA LA SUBSTANTA USCATA 40% ; - TERMEN DE VALABILITATE 6 LUNI LA 2-4 GRADE CELSIUS
5. Branza burduf - batoane 300 gr/bucata. Materiile prime si auxiliare folosite la fabricarea produsului corespund documentelor tehnice normative ale produselor respective si dispozitiilor legale sanitare si sanitar-veterinare in vigoare. Forma: ambalat la batoane. Produs sanatos, salubru, obtinut din amestecarea casului gras din lapte de vaca cu casul din lapte de oaie, corespunza