1. RANZA TOPITA Cerinte organoleptice: Aspectul exterior: invelisul exterior al ambalajului curat, uniform, fara fisuri, cu suprafata curata, eticheta vizibil imprimata cu toate elementele de identificare, aplicata corespunzator pe fiecare unitate de produs. Aspectul continutului: compozitie compacta, uniforma, fara aglomerari in compozitie. Culoare: Caracteristica produsului, alb – galbuie pana la pal, uniforma, cu luciu s...
1. RANZA TOPITA Cerinte organoleptice: Aspectul exterior: invelisul exterior al ambalajului curat, uniform, fara fisuri, cu suprafata curata, eticheta vizibil imprimata cu toate elementele de identificare, aplicata corespunzator pe fiecare unitate de produs. Aspectul continutului: compozitie compacta, uniforma, fara aglomerari in compozitie. Culoare: Caracteristica produsului, alb – galbuie pana la pal, uniforma, cu luciu specific sau chiar mat. Gust si miros: caracteristice produsului Cerinte fizico – chimice: grasime min.45% , Ambalaj: batoane 100 grame
2. SMANTANA 20 % GRASIME - OBTINUTA DIN LAPTE DE VACA - CULOARE ALBA DE LAPTE, UNIFORMA SI OMOGENA CU MIROS SI GUST PLACUT, CARACTERISTIC. - AMBALAJ: GALETI 5-10 KG
3. UNT DE MASA,PACHETE 200 GR.
4.C ASCAVAL DIN LAPTE DE VACA -LA EXTERIOR COAJA NETEDA, CURATA, DE CULOARE GALBUIE, UNIFORMA, FARA CRAPATURI, PETE SAU URME DE MUCEGAI ; -GRASIME RAPORTATA LA SUBSTANTA USCATA 40% ; -TERMEN DE VALABILITATE 6 LUNI LA 2-4 GRADE CELSIUS ; - BUCATI VIDATE DE 1-3 KILOGRAME