1. SMANTANA 20 % GRASIME - OBTINUTA DIN LAPTE DE VACA - CULOARE ALBA DE LAPTE, UNIFORMA SI OMOGENA CU MIROS SI GUST PLACUT, CARACTERISTIC. - AMBALAJ: GALETI 1-10 KG.
2. CASCAVAL - bucati vidate 1-3 kg - OBTINUT DIN LAPTE DE VACA - LA EXTERIOR COAJA NETEDA, CURATA, DE CULOARE GALBUIE, UNIFORMA,
3. Lapte pasteurizat pentru consum cu o grasime de 1,8% ,ambalat la punga de 1 litru Aspect: lichid omogen ,lipsit de impuritati vi...
1. SMANTANA 20 % GRASIME - OBTINUTA DIN LAPTE DE VACA - CULOARE ALBA DE LAPTE, UNIFORMA SI OMOGENA CU MIROS SI GUST PLACUT, CARACTERISTIC. - AMBALAJ: GALETI 1-10 KG.
2. CASCAVAL - bucati vidate 1-3 kg - OBTINUT DIN LAPTE DE VACA - LA EXTERIOR COAJA NETEDA, CURATA, DE CULOARE GALBUIE, UNIFORMA,
3. Lapte pasteurizat pentru consum cu o grasime de 1,8% ,ambalat la punga de 1 litru Aspect: lichid omogen ,lipsit de impuritati vizibile si de sediment Consistenta: fluida Gust si miros: placut, dulceag, caracteristic laptelui, cu un usor gust de fiert.
4. BRANZA TOPITA Cerinte organoleptice: Aspectul exterior: invelisul exterior al ambalajului curat, uniform, fara fisuri, cu suprafata curata, eticheta vizibil imprimata cu toate elementele de identificare, aplicata corespunzator pe fiecare unitate de produs. Aspectul continutului: compozitie compacta, uniforma, fara aglomerari in compozitie. Culoare: Caracteristica produsului, alb – galbuie pana la pal, uniforma, cu luciu specific sau chiar mat. Gust si miros: caracteristice produsului Cerinte fizico – chimice: grasime min.45% , Ambalaj: batoane 100 gram
5. Branza burduf - batoane 300 gr/bucata. Materiile prime si auxiliare folosite la fabricarea produsului corespund documentelor tehnice normative ale produselor respective si dispozitiilor legale sanitare si sanitar-veterinare in vigoare. Forma: ambalat la batoane.