1. BRANZA TOPITA Cerinte organoleptice: Aspectul exterior: invelisul exterior al ambalajului curat, uniform, fara fisuri, cu suprafata curata, eticheta vizibil imprimata cu toate elementele de identificare, aplicata corespunzator pe fiecare unitate de produs. Aspectul continutului: compozitie compacta, uniforma, fara aglomerari in compozitie. Culoare: Caracteristica produsului, alb – galbuie pana la pal, uniforma, cu luciu ...
1. BRANZA TOPITA Cerinte organoleptice: Aspectul exterior: invelisul exterior al ambalajului curat, uniform, fara fisuri, cu suprafata curata, eticheta vizibil imprimata cu toate elementele de identificare, aplicata corespunzator pe fiecare unitate de produs. Aspectul continutului: compozitie compacta, uniforma, fara aglomerari in compozitie. Culoare: Caracteristica produsului, alb – galbuie pana la pal, uniforma, cu luciu specific sau chiar mat. Gust si miros: caracteristice produsului Cerinte fizico – chimice: grasime min.45% , Ambalaj: batoane 100 grame
2. BRANZA DULCE DE VACA MIN.5% GRASIME Branza de vaci fara adaosuri de substante grase de alta natura decat grasimele din lapte, fara conservanti, sau coloranti, este o pasta omogena , fina cremoasa , curata fara scurgere de zer.Are culoare alb galbui , miros si gust placut , cu aroma caracteristica de fermentatie lactica , ambalata la cutii de 5-10 kg
3. Smantana 30% grasime. Obtinuta din lapte de vaca. Ambalaj: galeti plastic 1-10 kg.