1. CASCAVAL: ARE LA EXTERIOR COAJA NETEDA, CURATA, DE CULOARE GALBUIE, UNIFORMA, FARA CRAPATURI, PETE SAU URME DE MUCEGAI ; -40% GR/SU ; -TERMEN DE VALABILITATE 6 LUNI LA 2-4 GRADE CELSIUS ; -ROTI VIDATE DE 1 KG;
2. SMANTANA : CULOARE ALBA DE LAPTE UNIFORMA SI OMOGENA CU MIROS SI GUST PLACUT, CRACTERISTIC, ambalata in cutie de 5 kg -GRASIME 20%
3. BRANZA TOPITA :Cerinte organoleptice: Aspectul exterior: invelisul exterior ...
1. CASCAVAL: ARE LA EXTERIOR COAJA NETEDA, CURATA, DE CULOARE GALBUIE, UNIFORMA, FARA CRAPATURI, PETE SAU URME DE MUCEGAI ; -40% GR/SU ; -TERMEN DE VALABILITATE 6 LUNI LA 2-4 GRADE CELSIUS ; -ROTI VIDATE DE 1 KG;
2. SMANTANA : CULOARE ALBA DE LAPTE UNIFORMA SI OMOGENA CU MIROS SI GUST PLACUT, CRACTERISTIC, ambalata in cutie de 5 kg -GRASIME 20%
3. BRANZA TOPITA :Cerinte organoleptice: Aspectul exterior: invelisul exterior al ambalajului continuu, curat, uniform, fara fisuri, cu suprafata curata, eticheta vizibil imprimata cu toate elementele de identificare, aplicata corespunzator pe fiecare unitate de produs. Aspectul continutului: compozitie compacta, uniforma, fara aglomerari in compozitie. Culoare. Caracteristica produsului, alb – galbuie pana la pal, uniforma, cu luciu specific sau chiar mat. Gust si miros. Caracteristice produsului Cerinte fizico – chimice: Branza topita min.45% grasime, batoane 100 grame