1. Branza burduf - batoane 300 gr/bucata. Materiile prime si auxiliare folosite la fabricarea produsului corespund documentelor tehnice normative ale produselor respective si dispozitiilor legale sanitare si sanitar-veterinare in vigoare. Forma: ambalat la batoane.
2.BRANZA DULCE DE VACA Branza de vaci fara adaosuri de substante grase de alta natura decat grasimele din lapte, fara conservanti, sau coloranti, este o pasta o...
1. Branza burduf - batoane 300 gr/bucata. Materiile prime si auxiliare folosite la fabricarea produsului corespund documentelor tehnice normative ale produselor respective si dispozitiilor legale sanitare si sanitar-veterinare in vigoare. Forma: ambalat la batoane.
2.BRANZA DULCE DE VACA Branza de vaci fara adaosuri de substante grase de alta natura decat grasimele din lapte, fara conservanti, sau coloranti, este o pasta omogena , fina cremoasa , curata fara scurgere de zer.Are culoare alb galbui , miros si gust placut , cu aroma caracteristica de fermentatie lactica , ambalata la cutii de 5-10 kg
3.SANA AMBLATA LA PAHAR 375 GRAME Produse obtinute din lapte de vaca prin fermentare lactica cu bacterii lactice specifice, cu un continut de grasime de 3,6 %. Aspect : omogen Culoare : alb Miros si gust: caracteristic Coagul suficient de dens, fara bule de gaze si cu gust acid datorita acumularii de acid lactic Grasime:3,6 %
4.SMANTANA 20 % GRASIME - OBTINUTA DIN LAPTE DE VACA - CULOARE ALBA DE LAPTE, UNIFORMA SI OMOGENA CU MIROS SI GUST PLACUT, CARACTERISTIC. - AMBALAJ: GALETI 5-10 KG
5.CASCAVAL DIN LAPTE DE VACA -LA EXTERIOR COAJA NETEDA, CURATA, DE CULOARE GALBUIE, UNIFORMA, FARA CRAPATURI, PETE SAU URME DE MUCEGAI ; -GRASIME RAPORTATA LA SUBSTANTA USCATA 40% ; -TERMEN DE VALABILITATE 6 LUNI LA 2-4 GRADE CELSIUS ; - BUCATI VIDATE DE 1-3 KILOGRAME