1. BRANZA TOPITA Cerinte organoleptice: Aspectul exterior: invelisul exterior al ambalajului curat, uniform, fara fisuri, cu suprafata curata, eticheta vizibil imprimata cu toate elementele de identificare, aplicata corespunzator pe fiecare unitate de produs. Aspectul continutului: compozitie compacta, uniforma, fara aglomerari in compozitie. Culoare: Caracteristica produsului, alb – galbuie pana la pal, uniforma, cu luciu ...
1. BRANZA TOPITA Cerinte organoleptice: Aspectul exterior: invelisul exterior al ambalajului curat, uniform, fara fisuri, cu suprafata curata, eticheta vizibil imprimata cu toate elementele de identificare, aplicata corespunzator pe fiecare unitate de produs. Aspectul continutului: compozitie compacta, uniforma, fara aglomerari in compozitie. Culoare: Caracteristica produsului, alb – galbuie pana la pal, uniforma, cu luciu specific sau chiar mat. Gust si miros: caracteristice produsului Cerinte fizico – chimice: grasime min.45% , Ambalaj: batoane 100 grame
2. Branza burduf - batoane 300 gr/bucata. Materiile prime si auxiliare folosite la fabricarea produsului corespund documentelor tehnice normative ale produselor respective si dispozitiilor legale sanitare si sanitar-veterinare in vigoare. Forma: ambalat la batoane. Produs sanatos, salubru, obtinut din amestecarea casului gras din lapte de vaca cu casul din lapte de oaie, corespunzator pentru consum uman, preparat din materii prime sanatoase, fabricat si ambalat in conditii de igiena impuse de reglementarile specifice. Cerinte organoleptice: Aspectul exterior: invelisul exterior al ambalajului continuu, curat, uniform, nu prezinta fisuri, cu suprafata curata, eticheta vizibil imprimata cu toate elementele de identificare, aplicata corespunzator pe fiecare unitate de produs. Aspectul continutului: compozitie compacta, uniforma, fara aglomerari in compozitie, consistena moale, onctuoasa ,de branza framantata. Culoare: caracter