1. AURT AMBLAT LA PAHAR DE 375 GR Obtinut din lapte de vaca. Cerinte organoleptice: Aspectul exterior: invelisul exterior al ambalajului continuu, rezistent, curat, uniform, nu prezinta fisuri, cu suprafata curata, vizibil imprimata cu toate elementele de identificare, aplicata corespunzator pe fiecare unitate de produs. Aspectul continutului: compozitie lichida - semilichida, uniforma, omogena, fara aglomerari in compoziti...
1. AURT AMBLAT LA PAHAR DE 375 GR Obtinut din lapte de vaca. Cerinte organoleptice: Aspectul exterior: invelisul exterior al ambalajului continuu, rezistent, curat, uniform, nu prezinta fisuri, cu suprafata curata, vizibil imprimata cu toate elementele de identificare, aplicata corespunzator pe fiecare unitate de produs. Aspectul continutului: compozitie lichida - semilichida, uniforma, omogena, fara aglomerari in compozitie. Culoare: caracteristica produsului, alb – galbuie, fara tulburari. Gust si miros: caracteristice produsului, placut. Corpuri straine: fara corpuri straine. Cerinte fizico – chimice: Continut de grasime: minim 2,8% ,proteine-3,2 g, glucide-4 g, valoare energetica 57 kcal. Ambalaj :pahare 375 gr
2.SANA AMBLATA LA PAHAR 375 GRAME Produse obtinute din lapte de vaca prin fermentare lactica cu bacterii lactice specifice, cu un continut de grasime de 3,6 %. Aspect : omogen Culoare : alb Miros si gust: caracteristic
3. Lapte pasteurizat pentru consum cu o grasime de 1,8% ,ambalat la punga de 1 litru Aspect: lichid omogen ,lipsit de impuritati vizibile