1. IAURT 375 GR- AMBLAT LA PAHAR DE 375 GR Cerinte organoleptice: Aspectul exterior: invelisul exterior al ambalajului continuu, rezistent curat, uniform, nu prezinta fisuri, cu suprafata curata, vizibil imprimata cu toate elementele de identificare, aplicata corespunzator pe fiecare unitate de produs. Aspectul continutului: compozitie lichida - semilichida, uniforma, omogena, fara aglomerari in compozitie. Culoare. Caract...
1. IAURT 375 GR- AMBLAT LA PAHAR DE 375 GR Cerinte organoleptice: Aspectul exterior: invelisul exterior al ambalajului continuu, rezistent curat, uniform, nu prezinta fisuri, cu suprafata curata, vizibil imprimata cu toate elementele de identificare, aplicata corespunzator pe fiecare unitate de produs. Aspectul continutului: compozitie lichida - semilichida, uniforma, omogena, fara aglomerari in compozitie. Culoare. Caracteristica produsului, alb – galbuie, fara tulburari. Gust si miros. Caracteristice produsului, placut.
2. LAPTE CONSUM 1,8 - Lapte normalizat ,pentru consum cu o grasime de 1,8% pasteurizat ,ambalat la punga STAS:143-84 Aspect: lichid omogen ,lipsit de impuritati vizibile si de sediment Consistenta:fluida Gust si miros: placut,dulceag,caracteristic laptelui, cu un usor gust de fiert