2. COZONAC,
Cozonacii fabricati din faina de grau albă, drojdie, sare, zahar, oua, lapte, grasimi vegetale, grasimi animale, rahat, miez de nuca, arome etc.
Valoare totală estimată acord cadru: min. 5460.00 lei şi max. 5850.00 lei
Cantitate totală estimată acord cadru: min. 420.00kg şi max. 450.00 kg
Frecvenţa şi valoarea contractelor subsecvente care urmează să fie atribuite (dacă se cunosc):
Per masa festiva...
2. COZONAC,
Cozonacii fabricati din faina de grau albă, drojdie, sare, zahar, oua, lapte, grasimi vegetale, grasimi animale, rahat, miez de nuca, arome etc.
Valoare totală estimată acord cadru: min. 5460.00 lei şi max. 5850.00 lei
Cantitate totală estimată acord cadru: min. 420.00kg şi max. 450.00 kg
Frecvenţa şi valoarea contractelor subsecvente care urmează să fie atribuite (dacă se cunosc):
Per masa festiva începând cu luna mai a anului 2019, în funcţie de alocaţiile bugetare.
Cantitate /masa festiva min. 70.00 kg şi max.75.00 kg. Cantitate /3 mase festive min. 210.00 kg şi max. 225 kg. Valoare max. contract – 2925.00 lei.
1. Paine semialba,
- Pâinea semialbă va avea aspectul, coaja, miezul, aroma şi gustul după cum urmează :
- aspectul : bine crescută, neaplatizată.
- coaja: rumenă, aurie până la brun deschis şi neuniformă.
- miezul bine crescut, cu pori uniformi, elastic (la o uşoară apăsare cu degetul să revină imediat la starea iniţială).
- Aroma : plăcută, caracteristică.
- Gust : plăcut, caracteristic, potrivit de sărat
Cantitate totală estimată acord cadru: min. 112760 kg şi max. 120815 kg
Frecvenţa şi valoarea contractelor subsecvente care urmează să fie atribuite (dacă se cunosc): Lunar/ trimestrial începând cu luna mai a anului 2019, în funcţie de alocaţiile bugetare.
Cantitate lunară min. 9396.67 kg şi max.10067.92 kg. Cantitate trimestriala min. 28190.00 kg şi max. 30203.75 kg. Valoare max. contract – 90611.25 lei.