1. Cozonac,
COZONAC (cu nucă şi rahat) sunt fabricati din faina de grau albă, drojdie, sare, zahar, oua, lapte, grasimi vegetale, grasimi animale, rahat, miez de nuca, arome etc.
Cantitate totală estimată acord cadru: min. 350.00kg şi max. 375.00 kg
Frecvenţa şi valoarea contractelor subsecvente care urmează să fie atribuite:
/ masa festiva sau / trei mese festive începând cu luna DECEMBRIE a anului 2019, ...
1. Cozonac,
COZONAC (cu nucă şi rahat) sunt fabricati din faina de grau albă, drojdie, sare, zahar, oua, lapte, grasimi vegetale, grasimi animale, rahat, miez de nuca, arome etc.
Cantitate totală estimată acord cadru: min. 350.00kg şi max. 375.00 kg
Frecvenţa şi valoarea contractelor subsecvente care urmează să fie atribuite:
/ masa festiva sau / trei mese festive începând cu luna DECEMBRIE a anului 2019, în funcţie de alocaţiile bugetare.
Cantitate /masa festiva min. 70.00 kg şi max.75.00 kg. Cantitate /3 mase festive min. 210.00 kg şi max. 225 kg. Valoare max. contract – 2925.00 lei.
2. Pateu din ficat 100 gr/buc.,
Pateu din ficat 100 gr/buc.
Caracteristicile produsului:
- pasta alifioasa omogena;poate prezenta un strat subtire de aspic, se admit goluri in masa blocului de pasta
- culoare: galbui-roz pana la cafeniu;
-gust si miros placut specific produsului cu aroma condimentelor adaugate;
Cantitate totală estimată acord cadru: min. 341 buc. şi max. 365 buc.
Frecvenţa şi valoarea contractelor subsecvente care urmează să fie atribuite :
Lunar/ trimestrial începând cu luna septembrie a anului 2019, în funcţie de alocaţiile bugetare.
Cantitate lunară: min. 43 buc şi max. 46 buc. Cantitate trimestriala min. 128 buc. şi max. 137 buc. Valoare max. contract – 205.50 lei fara tva.
5. Cârnaţi afumaţi Trandafir,
cârnaţi afumaţi Trandafir sau echivalent) Preparatele din carne achiziţionate se vor examina organoleptic în starea în care s-au livrat.
Preparatele din carne trebuie să aibă raportul colagen-proteină de maximum 20% cu excepţia cârnaţilor la care maximul admis este de 30%.
În compoziţia preparatelor din carne este interzisă adăugarea de:
- carne din conserve sau din semiconserve;
- coloranţi alimentari sintetici;
- proteine vegetale din soia peste maximum 3%.
Cantitate totală estimată acord cadru: min. 5425 kg şi max. 5580 kg
Frecvenţa şi valoarea contractelor subsecvente care urmează să fie atribuite :
Lunar/ trimestrial începând cu luna septembrie a anului 2019, în funcţie de alocaţiile bugetare.
Cantitate lunară: min. 678.13 kg şi max. 697.50 kg. Cantitate trimestriala min. 2034.38 kg şi max. 2092.50 kg. Valoare max. contract – 23017.50 lei fara tva.
3. Crenvusti de porc,
Crenvusti de porc Produs afumat si fiert. Aspect exterior: siraguri din bucati cilindrice, usor curbate, nedeformate si neintrerupte, lungime max 15 cm, diametru 15 mm, cu suprafata curata nelipicioasa, cu invelis continuu aderent la compozitie, obtinute prin umplerea membranelor naturale de oaie. La suprafata sa prezinte o culoare galben si usor caramiziu rezultat in urma afumarii.
Aspect in sectiune: compozitie compacta, omogena, bine legata, fara aglomerari de gel si grasime sub membrana si fara goluri de aer.
Gust si miros: placut, specific componentelor si condimentelor folosite, fara gust si miros strain (acru, mucegai, ranced etc.) cu gust moderat de fum.
Consistenta: semitare, elastica
La fabricarea produsului Crenvursti porc nu este permisa utilizarea de carne separata mecanic si a subproduselor comestibile de abator.
Culoare: compozitia de culoare roz-deschis .
Cantitate totală estimată acord cadru: min. 1808 kg şi max. 1860 kg
Frecvenţa şi valoarea contractelor subsecvente care urmează să fie atribuite :
Lunar/ trimestrial începând cu luna septembrie a anului 2019, în funcţie de alocaţiile bugetare.
Cantitate lunară: min. 226.00 kg şi max. 232.00 kg. Cantitate trimestriala min. 678.00 kg şi max. 697.50 kg. Valoare max. contract – 8370.00 lei fara tva.
4. Crenvusti de pui,
Crenvusti de pui Produs afumat si fiert in membrana naturala..
Aspect exterior: siraguri din bucati cilindrice, usor curbate, nedeformate si neintrerupte, lungime max 15 cm, diametru 15 mm, cu suprafata curata nelipicioasa, cu invelis continuu aderent la compozitie, obtinute prin umplerea membranelor naturale de oaie . La suprafata sa prezinte o culoare galben si usor caramiziu rezultat in urma afumarii.
Aspect in sectiune: compozitie compacta, omogena, bine legata, fara aglomerari de gel si grasime sub membrana si fara goluri de aer.
Gust si miros: placut, specific componentelor si condimentelor folosite, fara gust si miros strain (acru, mucegai, ranced etc.) cu gust moderat de fum.
Consistenta: semitare, elastica
Culoare: ompozitia de culoare roz-deschis
La fabricarea produsului Cremvursti din piept de pui nu este permisa utilizarea de carne de pasare separata mecanic si a subproduselor comestibile de abator.
Cantitate totală estimată acord cadru: min. 1804 kg şi max. 1860 kg
Frecvenţa şi valoarea contractelor subsecvente care urmează să fie atribuite :
Lunar/ trimestrial începând cu luna septembrie a anului 2019, în funcţie de alocaţiile bugetare.
Cantitate lunară: min. 225.50 kg şi max. 232.50 kg. Cantitate trimestriala min. 676.50 kg şi max. 697.50 kg. Valoare max. contract – 8370.00 lei fara tva.