3. lot 3- BISCUITI VRAC,
ASPECT EXTERIORbucăţi, întregi, de diferite forme, cu suprafaţa semilucioasă sau matăASPECT ÎN SECŢIUNEmiez uniform, stratificat, bine copt, cu perizitate fină, fără goluriCULOAREgălbuie, brun-deschisă, brună, uniformă, fără arsuri, albicioasăAROMĂplăcută, specifică aromelor utilizateGUSTdulce, plăcut caracteristicilor sortului, corespunzător zaharurilor folosite, fără gust străin de am...
3. lot 3- BISCUITI VRAC,
ASPECT EXTERIORbucăţi, întregi, de diferite forme, cu suprafaţa semilucioasă sau matăASPECT ÎN SECŢIUNEmiez uniform, stratificat, bine copt, cu perizitate fină, fără goluriCULOAREgălbuie, brun-deschisă, brună, uniformă, fără arsuri, albicioasăAROMĂplăcută, specifică aromelor utilizateGUSTdulce, plăcut caracteristicilor sortului, corespunzător zaharurilor folosite, fără gust străin de amar, rânced.
4. lot 4- ZAHĂR,
Proprietati organoleptice:- culoare: alb-lucios;- aspect: cristale uscate nelipicioase, fara aglomerari;- corpuri straine : lipsa;- miros si gust: gust dulce, fara miros si gust strain;Proprietati fizice si chimice:- zaharoza raportata la suprafata uscata: min 99,75%;- substante reducatoare: maxim 0,05%;- umiditate: max 0,10%;- culoare raportata la substanta uscata: max 1,2 grade Stammer;- solubilitate in apa: solutia de 10% trebuie sa fie clara, fara sedimente si fara miros..
2. lot 2- PASTĂ DE TOMATE,
- aspectul - masă omogenă, densă fin structurată, fără corpuri străine (seminţe, pieliţe, frunze, peduncule)- culoarea - roşie intensă, până la roşie cărămizie, uniformă în toată masa. Se admite coloraţie mai închisă faţă de limitele de culoare menţionate, la suprafaţa pastei de tomate ambalate în recipiente ermetice sau neermetice- miros şi gust: naturale, specifice concentratelor de tomate, fără gust şi miros străin (de afumat, ars, fermentare, mucegai, etc).
1. lot 1- ULEI RAFINAT DE FLOAREA SOARELUI,
Limpede, fără suspensii şi fără sediment, culoare galbena, miros şi gust plăcut, fără miros şi gust străin.