1.CONSERVE DIN CARNE DE PORC IN SUC PROPRIU ( CANTITATEA DE CARNE DIN MASA NETA MIN 60%,GRASIME RAPORTATA LA MASA NETA MAX 20%) LA CUTII DE TABLA A 300 G = 130 KG
2.CONSERVE DIN CARNE DE VITA IN SUC PROPRIU ( CANTITATEA DE CARNE DIN MASA NETA MIN 60%,GRASIME RAPORTATA LA MASA NETA MAX 10%) LA CUTII DE TABLA A 300 G = 33 KG
3.COMPOT (COMPOTURI DE FRUCTE :VISINE, PIERSICI, PERE, PRUNE, STRUGURI,CAISE,MERE,CIRESE,GUTUI,ASORT...
1.CONSERVE DIN CARNE DE PORC IN SUC PROPRIU ( CANTITATEA DE CARNE DIN MASA NETA MIN 60%,GRASIME RAPORTATA LA MASA NETA MAX 20%) LA CUTII DE TABLA A 300 G = 130 KG
2.CONSERVE DIN CARNE DE VITA IN SUC PROPRIU ( CANTITATEA DE CARNE DIN MASA NETA MIN 60%,GRASIME RAPORTATA LA MASA NETA MAX 10%) LA CUTII DE TABLA A 300 G = 33 KG
3.COMPOT (COMPOTURI DE FRUCTE :VISINE, PIERSICI, PERE, PRUNE, STRUGURI,CAISE,MERE,CIRESE,GUTUI,ASORTAT) COMPOTURI DE FRUCTE EXOTICE :ANANAS, MANDARINE,,SUBSTANTE SOLUBILE IN SIROP IN FUNCTIE DE SORTIMENT 18 - 23 ATENTIE!!!!!!MINIM 3 SORTIMENTE DIN ACESTE TIPURI DE COMPOTURI) AMBALATE LA CUTII DE TABLA SAU BORCANE DE MAX.3 KG = 420 KG
4.CONSERVE DIN LEGUME IN APA SAU BULION ( CU O SINGURA SPECIE DE LEGUME,MAZARE,FASOLE PASTA,CONTINUT DE LEGUME DE MIN.55%,/AMESTEC DE SPECII DE LEGUME:ZARZAVAT DE SUPE, CONTINUT DE LEGUME MIN 55%/CONSERVE DIN LEGUME IN BULION CU O SINGURA SPECIE DE LEGUME DE E EX TOMATE CU CONTINUT DE LEGUME DE 50 %LEGUME DE MIN 50% /AMAESTEC DE SPECII DE LEGUME CUM AR FI GHIVECI,ZARZAVAT PENTRU CIORBE CU CONTINUT DE LEGUME DE MIN 55 %AMBALATE LA CUTII DE TABLA SAU BORCANE DE 3 KG = 470 KG