1.BRANZA TELEMEA MATURATA (GRASIME RAP.LA SUBST.USCATA DE OAIE 47%,DE VACA 42% = 7,80 KG
2.CARNATI (PRODUSE PRELUCRATE CF.TEHNOLOGIILOR SPECIFICE SI A TRAT.TERMIC CARE SA ASIGURE DUBLA AFUMARE SI FIERBEREA PRODUSELOR) MINIM 3 SORTIMENTE DIN ACESTEA = 5,40 KG
3.CARNE DE PASARE (ARIPIOARE )= 4 KG
4.CARNE DE PASARE (PULPE) = 11,40
5.CARNE DE PORC (PULPA SAU SPATA DE PORC DEZOSATE ,FARA SLANINA CU STRATURI DISCONTINUE DE GRAS...
1.BRANZA TELEMEA MATURATA (GRASIME RAP.LA SUBST.USCATA DE OAIE 47%,DE VACA 42% = 7,80 KG
2.CARNATI (PRODUSE PRELUCRATE CF.TEHNOLOGIILOR SPECIFICE SI A TRAT.TERMIC CARE SA ASIGURE DUBLA AFUMARE SI FIERBEREA PRODUSELOR) MINIM 3 SORTIMENTE DIN ACESTEA = 5,40 KG
3.CARNE DE PASARE (ARIPIOARE )= 4 KG
4.CARNE DE PASARE (PULPE) = 11,40
5.CARNE DE PORC (PULPA SAU SPATA DE PORC DEZOSATE ,FARA SLANINA CU STRATURI DISCONTINUE DE GRASIME) = 25,80 KG
6 CASCAVAL = 7 KG
7.CITRICE (PORTOCALE) = 15,40 KG
8.DROJDIE PROASPATA DE BERE = 0,31 KG
9. IAURT CU GRASIME MIN 2,8% LA AMBALAJ DE 0,175 G = 7,70 KG
10.LAMAI = 3 KG
8.LEGUME PROASPETE ARDEI CAPIA = 8 KG
9.CASTRAVETI = 2,5 KG
10.CEAPA VERDE = 5 KG
11.ROSII = 13,80 KG
12.MARAR SI PATRUNJEL = 1,5 KG
13.OUA DE GAINA CTG.A,MIN CLASA M,MIN 53 GR/BUC = 220 BUC
14.PAINE = 54 KG
15.SALAM DE VARA = 3,850 KG
16.SALAM VICTORIA = 3,850 KG
17.UNT PROASPAT (GRASIME MIN 65% LA AMBALAJ DE 15-20 G) = 1,54 KG
18.MUSCHI FILE = 1O KG
19.UNT (CUBULETE DE 10G) = 4,60
18.VARZA CALITATEA I = 15 KG