6. Iaurturi, smântână şi lapte,
produsele ce fac obiectul prezentului lot, cantitatile aferente si caracteristicile tehnice se regasesc in caietele de sarcini ce fac parte din documentatia de atribuire..
11. Patiserie,
fdfd.
8. Fructe,
produsele ce fac obiectul prezentului lot, cantitatile aferente si caracteristicile tehnice se regasesc in caietele de sarcini c...
6. Iaurturi, smântână şi lapte,
produsele ce fac obiectul prezentului lot, cantitatile aferente si caracteristicile tehnice se regasesc in caietele de sarcini ce fac parte din documentatia de atribuire..
11. Patiserie,
fdfd.
8. Fructe,
produsele ce fac obiectul prezentului lot, cantitatile aferente si caracteristicile tehnice se regasesc in caietele de sarcini ce fac parte din documentatia de atribuire..
7. Pâine,
produsele ce fac obiectul prezentului lot, cantitatile aferente si caracteristicile tehnice se regasesc in caietele de sarcini ce fac parte din documentatia de atribuire..
2. Carne de porc si preparate din carne de porc,
produsele ce fac obiectul prezentului lot, cantitatile aferente si caracteristicile tehnice se regasesc in caietele de sarcini ce fac parte din documentatia de atribuire..
1. CARNE DE VITĂ ŞI PREPARATE DIN CARNE DE VITĂ,
produsele ce fac obiectul prezentului lot, cantitatile aferente si caracteristicile tehnice se regasesc in caietele de sarcini ce fac parte din documentatia de atribuire..
5. Brânzeturi,
produsele ce fac obiectul prezentului lot, cantitatile aferente si caracteristicile tehnice se regasesc in caietele de sarcini ce fac parte din documentatia de atribuire..
10. Produse ambalate/imbuteliate/congelate,
produsele ce fac obiectul prezentului lot, cantitatile aferente si caracteristicile tehnice se regasesc in caietele de sarcini ce fac parte din documentatia de atribuire..
3. Carne de pui si preparate din carne de pui,
produsele ce fac obiectul prezentului lot, cantitatile aferente si caracteristicile tehnice se regasesc in caietele de sarcini ce fac parte din documentatia de atribuire..
4. Peste,
produsele ce fac obiectul prezentului lot, cantitatile aferente si caracteristicile tehnice se regasesc in caietele de sarcini ce fac parte din documentatia de atribuire..
9. Legume,
produsele ce fac obiectul prezentului lot, cantitatile aferente si caracteristicile tehnice se regasesc in caietele de sarcini ce fac parte din documentatia de atribuire..