1.BRANZA TELEMEA MATURATA (GRASIME RAP.LA SUBST.USCATA DE OAIE 47%,DE VACA 42% = 7,20 KG
2.CARNATI (PRODUSE PRELUCRATE CF.TEHNOLOGIILOR SPECIFICE SI A TRAT.TERMIC CARE SA ASIGURE DUBLA AFUMARE SI FIERBEREA PRODUSELOR) MINIM 3 SORTIMENTE DIN ACESTEA = 4,90 KG
3.CARNE DE PASARE (ARIPIOARE ) = 3 KG
4.CARNE DE PASARE (PUI GRILL) = 11 KG
5.CARNE DE PORC (PULPA SAU SPATA DE PORC DEZOSATE ,FARA SLANINA CU STRATURI DISCONTINUE D...
1.BRANZA TELEMEA MATURATA (GRASIME RAP.LA SUBST.USCATA DE OAIE 47%,DE VACA 42% = 7,20 KG
2.CARNATI (PRODUSE PRELUCRATE CF.TEHNOLOGIILOR SPECIFICE SI A TRAT.TERMIC CARE SA ASIGURE DUBLA AFUMARE SI FIERBEREA PRODUSELOR) MINIM 3 SORTIMENTE DIN ACESTEA = 4,90 KG
3.CARNE DE PASARE (ARIPIOARE ) = 3 KG
4.CARNE DE PASARE (PUI GRILL) = 11 KG
5.CARNE DE PORC (PULPA SAU SPATA DE PORC DEZOSATE ,FARA SLANINA CU STRATURI DISCONTINUE DE GRASIME) = 23,50 KG
6.CARNE DE VITA (CARNE DE BOVINA ,TAURINE NUMAI PULPE INTREGI FARA COASTE) = 1,50 KG
7.CASCAVAL (GRASIME RAP.LA SUBST USCATA CU MIN 40%) = 7 KG
8.CITRICE (PORTOCALE) = 14 KG
9.DROJDIE PROASPATA DE BERE = 0,30 KG
10 IAURT CU GRASIME MIN 2,8% LA AMBALAJ DE 0,175 G = 7 KG
11.LAMAI = 2,80 KG
12.LEGUME PROASPETE ARDEI GRAS BIANCA = 7 KG
13.CASTRAVETI = 1 KG
14.CEAPA VERDE = 7 KG
15.ROSII = 14,50 KG
16.MARAR SI PATRUNJEL = 0,50 KG
17.OUA DE GAINA CTG.A,MIN CLASA M,MIN 53 GR/BUC = 180 BUC
18.PAINE = 49 KG
19.SALAM DE VARA = 3,50 KG
20.SALAM VICTORIA = 3,50 KG
21.SMANTANA FERMENTATA (GRASIME 10% LA AMBALAJ DE 1 KG) = 1,40 KG
22.SPECIALITATI DIN CARNE (A.PIESE TRANSATE DE PORC FARA OS:MUSCHIULET,PORC ,VITA,B.PIESE TRANSATE DE VITA FARA OS:PULPA,SPATAC.PULPE SI PIEPT DE PASARE DEZOSATE) 3 SORTIMENTE = 9,10 KG
23.UNT PROASPAT (GRASIME MIN 65% LA AMBALAJ DE 15-20 G) = 4,20 KG
24.VARZA CALITATEA I = 14 KG