1.BRANZA TELEMEA MATURATA (GRASIME RAP.LA SUBST.USCATA DE OAIE 47%,DE VACA 42% = 10 KG
2.CARNATI (PRODUSE PRELUCRATE CF.TEHNOLOGIILOR SPECIFICE SI A TRAT.TERMIC CARE SA ASIGURE DUBLA AFUMARE SI FIERBEREA PRODUSELOR) MINIM 3 SORTIMENTE DIN ACESTEA = 1 KG
3.CARNE DE PASARE (ARIPIOARE) = 10,50 KG
4.CARNE DE PORC (PULPA SAU SPATA DE PORC DEZOSATE ,FARA SLANINA CU STRATURI DISCONTINUE DE GRASIME) = 25,30 KG
5.CASCAVAL = 14,80 ...
1.BRANZA TELEMEA MATURATA (GRASIME RAP.LA SUBST.USCATA DE OAIE 47%,DE VACA 42% = 10 KG
2.CARNATI (PRODUSE PRELUCRATE CF.TEHNOLOGIILOR SPECIFICE SI A TRAT.TERMIC CARE SA ASIGURE DUBLA AFUMARE SI FIERBEREA PRODUSELOR) MINIM 3 SORTIMENTE DIN ACESTEA = 1 KG
3.CARNE DE PASARE (ARIPIOARE) = 10,50 KG
4.CARNE DE PORC (PULPA SAU SPATA DE PORC DEZOSATE ,FARA SLANINA CU STRATURI DISCONTINUE DE GRASIME) = 25,30 KG
5.CASCAVAL = 14,80 KG
6.CITRICE (PORTOCALE) = 6 KG
7.DROJDIE PROASPATA DE BERE = 0,30 KG
8. IAURT CU GRASIME MIN 2,8% LA AMBALAJ DE 0,175 G = 2,08 KG
9.LAPTE UHT 3,5% = 30 L
10.CASTRAVETI = 4 KG
11.CEAPA VERDE = 5,60 KG
12.ARDEI CAPIA = 8 KG
13.ROSII = 11 KG
14.MARAR SI PATRUNJEL = 2 KG
15.OUA DE GAINA CTG.A,MIN CLASA M,MIN 53 GR/BUC = 150 BUC
16.PAINE = 24 KG
17.PIPER MACINAT = 0,15 KG
18.SALAM DE VARA = 2,50 KG
19.SALAM VICTORIA = 4,50 KG
20.SMANTANA FERMENTATA = 0,15 KG
21.UNT PROASPAT (GRASIME MIN 65% LA AMBALAJ DE 15-20 G) = 2 KG
22.COMPOT = 50 KG
23.VARZA CALITATEA I = 8 KG