14. GRASIMI VEGETALE,
GRASIMI VEGETALE, ÎN CANTITAŢILE SI CERINTELE TEHNICE DIN CAIETUL DE SARCINI:
14.1 Ulei de floarea soarelui
14.2 Margarina tartinabila 500 gr.
17. APA PLATA -BIDON 19L,
APA PLATA -BIDON 19L, ÎN CANTITAŢILE SI CERINTELE TEHNICE DIN CAIETUL DE SARCINI:
17.1 Apa plata 19 l.
6. PAINE SI DERIVATE FAINOASE,
PAINE SI DERIVATE FAINOASTE ÎN CANTITAŢILE S...
14. GRASIMI VEGETALE,
GRASIMI VEGETALE, ÎN CANTITAŢILE SI CERINTELE TEHNICE DIN CAIETUL DE SARCINI:
14.1 Ulei de floarea soarelui
14.2 Margarina tartinabila 500 gr.
17. APA PLATA -BIDON 19L,
APA PLATA -BIDON 19L, ÎN CANTITAŢILE SI CERINTELE TEHNICE DIN CAIETUL DE SARCINI:
17.1 Apa plata 19 l.
6. PAINE SI DERIVATE FAINOASE,
PAINE SI DERIVATE FAINOASTE ÎN CANTITAŢILE SI CERINTELE DIN CAIETUL DE SARCINI:
6.1 Paine alba fara sare 300 gr
6.2 Paine alba cu sare 300 gr
6.3 Cozonat cu nuca si cacao 800 gr
6.4 Placinta cu mere 80 gr
6.5 Corn cu rahat 80 gr.
2. PREPARATE DIN CARNE,
PREPARATE DIN CARNE CONFORM CERINTELOR DIN CAIETUL DE SARCINI PENTRU URMATOARELE PRODUSE:
2.1 Salam de vara
2.2 Sunca presata
2.3 Cremwursti de pui
2.4 Carnati oltenesti
2.5 Costita afumata
2.6 Parizer taranesc.
9. CONSERVE DE FRUCTE,
CONSERVE DE FRUCTE, ÎN CANTITAŢILE SI CERINTELE TEHNICE DIN CAIETUL DE SARCINI:
9.1 Compot de struguri albi 720 gr
9.2 Compot de prune 720 gr
9.3 Compot de visine 720 gr
9.4 Dulceata de fructe 340 gr
9.5 Gem de fructe 720 gr.
16. ZAHAR TOS -KG,
ZAHAR TOS -KG, ÎN CANTITAŢILE SI CERINTELE TEHNICE DIN CAIETUL DE SARCINI.
7. OUA GAINA,
OUA GAINA, ÎN CANTITAŢILE SI CERINTELE DIN CAIETUL DE SARCINI
7.1 OUA GAINA.
13. FRUCTE PROASPETE,
FRUCTE PROASPETE, ÎN CANTITAŢILE SI CERINTELE TEHNICE DIN CAIETUL DE SARCINI:
13.1 Mere - Ionathan, Florina, Idaren
13.2 Portocale
13.3 Lamai.
12. LEGUME PROASPETE,
LEGUME PROASPETE, ÎN CANTITAŢILE SI CERINTELE TEHNICE DIN CAIETUL DE SARCINI:
12.1 Rosii
12.2 Castraveti
12.3 Ardei gras
12.4 Morcovi
12.5 Cartofi albi
12.6 Varza alba
12.7 Usturoi
12.8 Vinete proaspete
12.9 Ceapa uscata.
18. DIVERSE PRODUSE ALIMENTARE,
DIVERSE PRODUSE ALIMENTARE, ÎN CANTITAŢILE SI CERINTELE TEHNICE DIN CAIETUL DE SARCINI:
18.1 Sare alimentara iodata grunjoasa
18.2 Sare fina de masa iodata 1 KG
18.3 Otet de vin alb 9* 1 L
18.4 Vopsea de oua rosie
18.5 Ceai plante medicinale 20plic/cut
18.6 Verdeata uscata 17 gr.
3. PESTE CONGELAT,
PESTE CONGELAT, CONFORM CERINTELOR DIN CAIETUL DE SARCINI PENTRU URMATOARELE PRODUSE:
3.1 TRUNCHI MERLUCIU / COD.
5. LAPTE SI DERIVATE DIN LAPTE,
LAPTE SI DERIVATE DIN LAPTE , ÎN CANTITAŢILE SI CERINTELE DIN CAIETUL DE SARCINI:
5.1 Lapte praf 26%
5.2 Iaurt de baut/sana 3.8% grasime 330 ml
5.3 Branza telemea de vaca
5.4 Branza dietetica de vaci
5.5 Branza topita feliata 280 g
5.6 Cascaval din lapte de vaca neafumat
5.7 Unt masa 65% 200gr.
11. DULCIURI,
DULCIURI, ÎN CANTITAŢILE SI CERINTELE TEHNICE DIN CAIETUL DE SARCINI:
11.1 Biscuiti crema 70 gr
11.2 Biscuiti picnic 55 gr
11.3 Eugenia 25 gr
11.4 Ciocolata baton 38/40gr
11.5 Napolitana glazurata 50 gr
11.6 Prajitura 38 gr
11.7 Napolitane dietetice 25 gr.
10. FAINOASE / LEGUME USCATE,
FAINOASE / LEGUME USCATE, ÎN CANTITAŢILE SI CERINTELE TEHNICE DIN CAIETUL DE SARCINI:
10.1 Fidea
10.2 Melcisori/scoici
10.3 Macaroane 500 GR
10.4 Orez pilaf
10.5 Faina alba
10.6 Malai
10.7 Gris 500 gr
10.8 Fasole uscata.
15. CONDIMENTE,
CONDIMENTE, ÎN CANTITAŢILE SI CERINTELE TEHNICE DIN CAIETUL DE SARCINI:
15.1 Piper macinat 17 g
15.2 Foi dafin 15 gr
15.3 Praf de copt 8 gr
15.4 Zahar vanilat 8 gr
15.5 Esente diferite 25 ml
15.6 Boia de ardei dulce 17 gr
15.7 Delikat legume granulat 400 gr
15.8 Bors magic 70 gr.
8. CONSERVE LEGUME,
CONSERVE LEGUME ÎN CANTITAŢILE SI CERINTELE TEHNICE DIN CAIETUL DE SARCINI:
8.1 Rosii in bulion 720 gr
8.2 Zarzavat ciorba 720 gr
8.3 Spanac frunze 720 gr
8.4 Fasole galbena 720 gr
8.5 Mazare 800gr
8.6 Dovlecei in apa 720 gr
8.7 ghiveci in bulion 720 gr
8.8 Castraveti intregi in otet 720 gr
8.9 Gogosari taiati in otet 720 gr
8.11.Pasta tomate 24% 720 gr.
4. CONSERVA PESTE / CARNE,
CONSERVA PESTE / CARNE CONFORM CERINTELOR DIN CAIETUL DE SARCINI PENTRU URMATOARELE PRODUSE:
4.1 Conserva de peste in sos tomat 160/170gr
4.2 Pateu de ficat 100 gr.
1. CARNE CONGELATA,
CARNE CONGELATA, CONFORM CERINTELOR DIN CAIETUL DE SARCINI PENTRU URMATOARELE PRODUSE:
1.1 Pulpa porc fara os ,
1.2 Pulpa vita fara os
1.3 Carne vita lucru
1.4 Carne porc lucru
1.5 copanele pui KG
1.6 Pui griler fara CGP.